Datum: 2011-08-30  |  Tid: 06:24:52 Allmänt  |   Kommentarer (0)

tisdag

BLir som sagt konstiga inlägg eftersom ja skriver från mobilen. ^^ Igår gick ja Och gumman upp vid tjugo i sju. Men andra ord sovmorgon. ;) Sen la vi oss igen vid fem över nio och sov i fyrtio minuter. Gjorde oss iordning och gick sen ner mot stan. Mötte upp Sara vid apoteket och gick sen till Rio och fika. :) SAtt där ett tag och sen kom Kattis och Sara gick iväg och träna. Ja skulle ju egentligen med men mamma kunde inte ta gumman så de blev lite svårt. Men men. ska dit idag ist. ;) ska ner till Marie j sen på kaffe med henne och lina. :) får se om en kommer någon mer. ^^ imorgon kommer min nya tvättmaskin ja har beställt oxå. GÖtt! :) ha de bra.

Datum: 2011-08-28  |  Tid: 20:22:45 Allmänt  |   Kommentarer (4)

hej

Har inget Internet hemma för tillfället så om det blir uppdatering så blir det bara korta inlägg. ^^ Vi har nämligen sagt upp Telia eftersom det är värdelöst så det försvann i fredags. De som e lite jobbigt e att vi inte beställt något annat än. XD Men vi får ju skylla oss själva. ;) tur ja har mobilen. Hehe. Under helgen har det inte hänt så mycket. Kollat på film oså. De vanliga. Haha. Just nu ligger ja bredvid gumman i sängen och myser. :) hon va väldig myssjuk ikväll så hon får sova med oss inatt. gud va mysigt det är! <3 Imorgon vet jag inte Va det blir förutom att gymma. ^^ har vart sjuk under helgen så har vart väldigt lat. Haha. Så nu får ja sätta fart så Ja kommer i den där klänningen till dopet. Haha. Ha det bra.

Datum: 2011-08-25  |  Tid: 08:10:09 Allmänt  |   Kommentarer (5)

Rolig start på dagen!

Eller inte!

Vaknade och trodde klockan var halv sju så jag brydde mig inte om att försöka få gumman att somna om... Gick upp & ser att klockan e halv sex! Suck. Men då va vi ju redan uppe så... Käka frukost & älskling åkte till jobbet. Vid halv sju va gumman jättetrött så vi gick & la oss. Hon krånglade jättemycket.. Trodde hon hade somnat flera gånger för ja hann nicka till men hon vaknade flera gånger & sov inte alls länge i sträck. Vid halv åtta gav ja upp så vi gick upp. Satte henne på golvet men de ville hon inte utan bara skrek så tog upp henne oså satte vi oss i soffan. Tar någon minut sen spyr hon rätt ut. INTE LITE!! Över hela mig, hela henne, soffan och mattan. Hade ingen handduk eller nånting i närheten så va bara att resa mig upp (den mesta spyan va i mitt knä). Så de droppa/rann spya hela vägen till toaletten.... Mysigt! Så fick sätta gumman i ett bad & torka av mig själv med våtservetter.

Efter de fick vi gå ut till tvättstugan för att ta en tvättid och jag hade sån tur att det fanns en nu klockan elva. Har nämligen huuuuuuuuuuuur mycket tvätt som helst eftersom våran tvättmaskin lagt av. :( Så blir nog att köpa en helt ny denna månaden! Ska få tvätta hos mormor sen men eftersom jag har så mycket så behövdes en tid i tvättstugan också kände jag...

Denna veckan har jag och Marie varit jätteduktiga och tagit många promenader! :) Har vart riktigt gött. :) Va även på gymet igår med Sara. :)

Annars har de väl inte hänt så mycket. Va på öppna förskolan med Marie och barnen i tisdags. :) Även Lina och Tuva kom dit så de va trevligt. :)

Idag ska jag ju som sagt tvätta. Men först duscha! Känner mig inte så fräsch... Sen 14.45 ska jag vara på bvc med gumman för att mäta & väga henne. :) Elis ska med som sällskap. ;)

Ha de bra!

Datum: 2011-08-24  |  Tid: 11:50:01 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Bilder











Datum: 2011-08-20  |  Tid: 20:00:44 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Lördag.

Ett tag sen jag skrev igen...

I måndags skulle jag jobba 7-13.30 men vaknade på morgonen av att jag inte hörde något och det pulserade. Åkte ner till vct vid tio och dom spolade öronen. Skönt att få det gjort. Dock hör jag fortfarande inte helt bra på höger öra. :S Får nog gå tillbaka... Jag tror att det var måndagen Natta kom hit också. :) Drack kaffe och tjöta. ;)

Tisdag kommer jag inte ihåg vad jag gjorde... Har så dåligt minne... Kanske var då jag var hos Sara. ^^ Kollade på tv, rensade hennes garderob mm. ;)

Onsdag städade jag lite på morgonen. Sen vid tolv kom Marie, Alvin och Noah. :) Käka lite mat och sen kom Lina och Tuva. :) Så det blev kaffe och tjat. :) Mycket trevligt!

Torsdag jobbade jag 7-13 & direkt efter jobbet mötte jag upp Sara på stan och så gick vi till Gullsjö Gym. Köpte oss ett månadskort och tränade en timme. ;) Märktes att man va väldigt otränad och jobbigt va de men jag trodde faktiskt att det skulle va jobbigare. ^^ Så det var skönt iaf.

Fredag, mötte upp Marie J och vi gick bort till Lina och Tuva. :) Mycket fint hus. :) Sen kom även Marie och Noah & det blev kaffe och tjat som vanligt. ;) När jag gick hem spöregnade det & ja gick i tofflor och linne. ;) Va jämt lite blöt när ja kom hem. ^^ Men bytte om fort, slängde i mig lite mat & åkte sen me Marie ner till stan & mötte upp Sara vid gymet. :) In & träna ca en timme & sen hem. Duscha & sen tjöta me älsklings mor & bror som va här. :)

Idag har jag städat lite. Vart & handlat, stått på bion, handlat igen och sen handlat igen. XD Nu har vi precis käkat tacos. Gumman är hon sin mormor och ska sova där inatt. Vi ska ner till Marie och Tomas & kolla på den nya Fast And Furios. :) Trevligt!

Imorgon är det sista jobbdagen 14-21.

För att uppdatera lite om gumman nu då så säger hon mamma och pappa hela tiden. :) Men mest mamma, speciellt när hon e ledsen. Haha. ;) Så söt så. :) VÄLDIGT mammig. Nästan så det blir lite jobbigt. ^^ Tommy kan knappt ta henne och gå ifrån mig utan att hon skriker. Haha. Kommer nog en tid när det blir tvärtom. ;) Kryper fort som faan! Svårt att hänga me. ;) Drar ur sladden till teven ibland. ^^ Går lite vid soffan och bordet. :) Sover bättre på dagarna, alltså längre än en halvtimme. ;) Igår och idag har hon sovit runt en timme två eller tre gånger om dagen. :)

Ja det var väl de. :) Blir tyvärr inga kort. Orkar inte lägga in från kamera och mobil. ;) Får ta de någon annan dag så kanske det blir ett enbart bildinlägg. ;)

Ha de bra!

Datum: 2011-08-15  |  Tid: 09:15:28 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Vinka.

Kom på att jag glömde skriva igår att Hailey har börjat vinka. :) Hon började med det igår så nu håller hon på hela tiden. ;) Ibland även med båda händerna. Haha. Jättesöt. :) ♥

Vakna imorse av att jag inte hörde nånting på båda öronen. :S Så blev inget jobb idag. :( Ska ner till vct nu snart så får vi se vad dom gör. Hoppas på att det är vaxpropp bara så dom kan ta bort det än att det typ är öroninflammation. :S Men vi får hoppas på det bästa.

Spöregnar ute för tillfället. :S Inte så rockit kanske... Men mamma kör mig ner till vct som tur e. :) ♥

Ha de bra!

Datum: 2011-08-14  |  Tid: 20:59:20 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Söndag!

Nu ska jag äntligen försöka slänga ihop ett inlägg. ;)

I torsdag jobbade jag ju kvällen. Ställde mig och stekte korv vid halv ett och mamma kom vid tjugo i. Vet inte varför men jag kollade på mitt jobbschema och såg då att jag började klockan ETT och INTE TVÅ!! Fatta vad stressad jag blev! Så jag fick slänga i mig korvarna och cykla fort som faan till jobbet. Hann i tid iaf. ;) Hade tänkt att jag skulle gå till jobbet & då ta en omväg så jag fick röra lite på fläsket men det hann jag då inte me. Haha. ;)

I fredags gick jag bort med gumman till mamma vid kvart i sju och gick sen hem & sov i två timmar. De va väldigt välbehövligt! :) Mamma kom sen me henne vid halv tio och då gick jag ner till Marie. :) Sen kom även Lina och lilla Tuva dit så det blev kaffe och prat. Mycket trevligt! :) Sen gick jag hem & käka lite mat och sen iväg för & jobba 14-21.

Lördagen var jag jättetrött!! Gumman vaknade tio över fem så det var inte så rockit. Men det var bara att gå iväg till jobbet för att jobba 7-16. Efter jobbet cyklade jag hem och älskling hade glömt att lägga ut nyckeln så jag fick sitta och vänta. ^^ Använder nämligen ingen väska så orkar inte ha me mig nycklar när jag vet att han är hemma. ;) Men iaf. När jag kom hem busade jag lite med gumman och sen hoppa jag in i duschen. Älskling gick bort med gumman till mamma & ja gjorde mig iordning. Sen tog vi cyklarna och cykla bort till Sara och Tony. :) Hade en jätterolig kväll! :) Vi grillade, drack alkohol, spelade dart, kubb och guitar hero. :) Mycket lyckad kväll!! :) Pojkarna gick ner till krogen och jag & Sara satt kvar hos dom & tjöta om allt möjligt. :) Trött som aset blev jag innan dom kom tillbaka så det var inte roligt att cykla hem. :( Men de gick. ^^ Va hemma tio över tre tror jag så blev sängen direkt. ;)

Idag vaknade jag vid kvart över elva och mamma kom med gumman vid tolv. :) Så beställde jag och älskling pizza. ;) Sen har mormor vart här, jag har småstädat lite, pappa Kjell har vart här och sen har jag & älskling tagit en promenad till stan. :) Nu har jag tagit en dusch och älskling har lagt gumman. Ska kolla tv eller film och mysa lite med älskling.

Imorgon blir det jobb 7-13.30. Ska försöka städa lite efter det och på kvällen blir det en promenad. ;)

Ha de bra!

Datum: 2011-08-11  |  Tid: 12:23:53 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Torsdag.

I tisdags tog jag och gumman bussen bort till Sara. Lat, ja vet. Haha. ;) När vi var vid biblioteket så blev gumman ledsen & ville ha mat så ja ställde mig upp och la henne helt ner & gav henne flaskan. Sätter mig ner och PANG! Ja glömde fälla ner sätet. Hahahahahaha. Som tur va så va de inga mer på bussen förutom busschauffören & han kolla ganska konstigt på mig. XD Vet inte om han fatta att ja ramla eller inte. ;) Men så var fallet iaf. ^^

Satt hemma hos Sara och drack kaffe och tjöta ett par timmar. Sofie kom och även Jocke. Gick sen ner till stan och tog en fika på Rio. Efter de satte vi oss i plantaget och tjöta & sen gick vi till ica. Började sen regna och jag hade korta byxor och tofflor så jag ringde mamma. Vi gick in på bion så länge & väntade. Mamma kom och när vi var vid Capri började de regna jättemycket plus åska så fatta att jag var glad att mamma kom. ;) Jag är LIVRÄDD för åska. :S

Kollade på film me älskling på kvällen. :)

Igår var jag och gumman jättetrötta och jättegriniga båda två. :S Vet inte va det var med oss. Vid ett kom mamma oså åkte vi med till stallet en sväng. Sen va vi in på skinnmetro, bolaget och eurocash. När jag kom hem så blev det ett tag med dammsugaren. ^^ Kände att de var lika bra & få det gjort eftersom jag jobbar tre dagar på raken nu. Så orken kommer inte riktigt finnas där. ;)

På kvällen åkte älskling och Lars iväg & hämta ett soffbord. Hitta ett begagnat för 150 kr så de var inte så farligt. ;) Blev riktigt nöjd faktiskt. :) Lägger upp bild någon annan gång. ;)

Sen satt jag i soffan under täcket och dippade grönsaker och kollade på Livet På BB. :) Älskling kollade på några avsnitt av en serie för han gillar inte Livet på BB. ;)

Idag har jag också vart jättetrött men efter jag tog en dusch blev det lite bättre iaf. Jag och gumman har varit nere hos Marie och tagit en kopp kaffe. :) Nu har vi nästan jämt precis kommit hem och gumman sover. Jag har plockat ihop hennes leksaker så det ser städat ut igen. ;) Ska snart göra mig korv med bröd & sen blir det jobb 14-21.

Får se när jag uppdaterar nästa gång. Imorgon jobbar jag 13-21 och på lördag 7-16 så kan hända attjag inte orkar. ;)

Ha de bra!

Såhär sött låg gumman igår :


Gamla bordet :


"Nya" bordet :


Datum: 2011-08-08  |  Tid: 20:22:19 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Nu är jag igång!

Idag har jag börjat mitt nya liv! Haha. Nä men har äntligen börjat ta tag i detta med maten. Har börjat lite smått innan men nu är det på allvar. ;) Äter mindre mängder lite oftare. :) Har gått riktigt bra och jag är inte småsugen hela tiden som man annars brukar vara. Har ätit med ca 3-4 timmars mellanrum och det har varit knäckebröd som mellanmål. Något enkelt till lunch och en "riktig" kvällsmat. Får hoppas jag klarar av och fortsätta såhär nu. ;) Nu ska jag bara orka börja röra på mig också. Haha. Men börjar ju bli lite kallare ute nu så känns skönare att ta en promenad utan att svetten rinner så fort man kommer utanför dörren. ^^ Så håll tummarna för mig. ;)

Idag var Natta här en sväng på kaffe. :) Efter det var jag ner till Marie en sväng & tjata lite. Annars har jag inte gjort så mycket idag.

Blir ett kort inlägg nu, har inte så mycket mer att skriva om. ;)

Ha det bra!


Datum: 2011-08-08  |  Tid: 08:58:49 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Bilder <3





Datum: 2011-08-08  |  Tid: 08:16:24 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Bilder <3




Datum: 2011-08-08  |  Tid: 08:01:20 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Måndag.

På lördag kväll kom Sandra och Diddi förbi oså satt vi på balkongen & drack lite vin och tjöta. :) Mycket trevligt! Tror dom gick hem vid halv tolv och jag gick & la mig. Sen vid halv tre kom älskling hem & väckte mig för han hade köpte me en pizza till oss. ;) Blev sängen ganska fort för jag var trött och hade jätteont i knät!

Söndag, vaknade vid tio tror jag & ca en halvtimme efter kom mamma med gumman som sovit där. ♥ Hoppade fortfarande på kryckor så det var lite besvärligt... Sen blev gumman jättetrött men vägrade somna så jag la mig i våran säng med henne för & se om hon somna då men de gjorde hon ju inte. När jag då reste mig upp så insåg jag att jag hade foten på golvet. :O Så ja försökte sträcka ut knät och det gick nästan helt. :D Så då började de släppa. :) Va inte helt bra först för kändes som att det var svullet så hade fortfarande kryckorna men efter ett tag släppte det helt och nu är jag helt bra. :) Eller ja, gör ju lite ont men inget som påverkar så. ^^

Så det blev lite städning igår som verkligen behövdes. Tvättade även tre maskiner med tvätt så är tvätt i hela badrummet. XD Men men. ^^ Va även iväg till EuroCash & handla lite och sen kom Diddi på en kopp kaffe. :)

Vet inte riktigt vad de var med gumman igår kväll. Hon brukar somna runt sju men igår var hon jättepigg. Vid halv åtta klia hon sig i ögonen så prövade att lägga henne men det gick inte. Så fick hon va vaken en stund till. Sen försökte vi igen vid åtta men det funka inte det heller. Sen va hon jättetrött men vägrade sova så tog jättelång tid innan hon somna. :S Så ja & älskling satte på en film & käka kvällsmat. Vid halv elva vaknar gumman och vägrar somna om. Så hon fick komma ut till oss. Sen va hon jättetrött men vägrade sova så fick kämpa en bra stund. Till slut fick vi ta vagnen för antingen börjar hon bli förkyld eller så är det tänder för när vi la henne i vagnen och tog ryggstödet på lite sittandes så hon fick upp huvudet lite så gick det bättre. Hon har dock krånglat lite inatt men inte så mycket som hon skulle kunnat. Hon vakna vid sex men jag lyckades få henne att somna om så vi gick upp kvart över sju. :) Så nu har vi precis käkat frukost. :)

Kollade som sagt på film igår och då kollade vi på "Red Riding Hood". Riktigt bra film! Den rekommenderar jag starkt! ;) I förrgår kollade jag också på en riktigt bra film, "Tristan & Isolde". Fy va bra den var! Satt på helspänn & va nära på att börja grina flera gånger. Haha. Så om ni inte har sett den. SE DEN!! Eller ja, se båda!! ;)

Idag kommer Natta hit vid ett. :) Förutom det vet jag inte riktigt vad som händer. Får se. Är iaf ledig idag, imorgon och på onsdag och jobbar kväll på torsdag. ;) Så det är skönt. ^^ Speciellt med tanke på knät.

Nä, nu ska ja ta & borsta tänderna och få på mig lite kläder så jag piggnar till lite. ;)

Ha det bra!


Datum: 2011-08-06  |  Tid: 13:06:35 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Dumma knä!!!!

Idag började jag jobba klockan sju. Allt flöt på och sen var det lunch till dom boende. Jag började förbereda, tog på mig förklädet, sätter mig på huk och ska ta fram en "bytta" med mat. Reser mig upp och det tar stopp. Då har mitt JÄVLA KNÄ låst sig! :@ Förbannade jävla skit!!!! Så mina arbetskamrater fick köra mig i rullstol till kontoret så fick jag ringa mamma som fick komma och hämta mig. :( Så nu kan jag inte jobba varken ikväll eller imorgon. :( Som tur är så är jag ledig måndag, tisdag, onsdag så hoppas verkligen att det löser sig tills dess!! Brukar inte ta mer än en vecka... Men de är ju så jävla typiskt! Åh!! Tänk om jag bara kunde få tiden till magnetröntgen som jag väntar på... Så kanske dom kan operera knät så det kanske blir bättre!?!? Men det är ju bara att vänta....

I torsdags kom Emelie, Oliwer och Linus hit oså åkte vi till Kalven. Gumman fick bada & de tyckte hon var lika kul som vanligt. :) Våga dock inte bada henne för länge ifall hon skulle bli kall så vi satt på stranden sen. :) Va där ett bra tag. Åkte sen in till stan, köpte pizza & satte oss vid åmålsån och käka. Hade riktigt trevligt. :)

Åkte sen hem & gjorde inte så mycket på kvällen. Kolla på film me älskling. "Hop". Jättebra film. :D

Igår gjorde vi inte så mycket på dan. På kvällen jobbade jag 14-21. Åkte hem & kolla lite på tv oså.

Idag... Ja det har ja ju redan skrivit om... Suck! Så för mig blir det inte mycket gjort nu de närmsta... Ser ut som ett bombnedslag & skulle behöva städa men det går ju inte. :(

Inatt hade gumman feber och spydde två gånger. :( Hon va även vaken ca en timme inatt men hon va på bra humör så skulle tro att det är tänder som spökar... Vi varken ser eller känner någon men det kan ju börja tidigt så får hoppas att tänderna kommer fort.

Ont som faan i ena tån oxå. :( Så ska ringa vct när knät är bra så får dom boka en tid till mig i Bäckefors oså ska jag se om dom inte lika gärna kan ta bort hela nageln så det blir bra någon gång...

Nä, nu ska jag sitta och tycka synd om mig själv... Älskling & gumman är ute och går så får se när dom kommer hem. ♥

Ha de bra!


Datum: 2011-08-04  |  Tid: 09:58:10 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Torsdag!

Igår va ja ner till Marie & drack kaffe och tjöta. :) Sen färga även hon mitt hår så nu ser de lite bättre ut. ;)

På eftermiddagen så gjorde vi iordning Alvin´s badbåt oså bada barnen. :) Alltid lika kul. :) Sen blev gumman jättetrött men vägrade sova. :S Så fick gå hem. Blev lite bättre men efter ett tag va de ingenting som hjälpte. Mamma kom & hämta henne och gich hem till sig. Gumman sov nämligen där inatt. :)

Älskling va iväg och fiska igår och jag satt på balkongen med Diddi & tog en öl. Åkte sen ner till stan en sväng men det var väl inte så jättekul. ^^ Va in på Konsum och köpte kyckling så när ja kom hem käka jag och älskling kycklingsallad. :) Kollade på Navy CIS & sen gick vi och la oss.

Sköööönt & sova hela natten! ^^ Gick upp vid halv tio och käka frukost och nu sitter jag här. ;) Fint väder idag med så får se va vi hittar på. :) Älskling ska åka iväg till sin farmor nu och jag ska ringa mamma & säga att vi är vakna så får vi se när hon kommer. ;)

Ha de bra!


Datum: 2011-08-03  |  Tid: 08:37:45 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Onsdag.

Nu va det allt längesen jag skrev. ^^ Kommer inte direkt ihåg va ja gjort sen ja skrev sist men...

Jobbade måndag, tisdag, onsdag och torsdag.

På onsdagen va ja ner till stan efter jobbet och träffade Sara och köpte biljett till HC. Tog även en fika & Jeanette kom en sväng.

På torsdagen va ja också ner till stan med Sara. In på banken och sen in på My shop. Köpte lite kläder till gumman. :) Tog sen en fika. :)

Fredagen kommer jag inte ihåg va ja gjorde på förmiddagen... Vid halv tre/tre kom Kattis och hämtade mig oså åkte vi till stan och hämta Sara och sen vidare mot Karlstad. :) När vi kom fram till Karlstad var vi först in på biltema för jag skulle ha cykelsadel. ;) Åkte sen till Bergvik och in i massa affärer. :) Köpte tre klänningar, två vita bodys, två par strumpbyxor och ett par skor till gumman. :) Käka sen på Subway. :) Va in på Ikea sen & där köpte ja massa grejer. Hörnhänder till bordet, spärrar till köket, kontaktskydd, rosa mattor, spjälskydd, stekpanna, toasits, the, liten hylla sen kommer jag inte ihåg. ^^ Efter Ikea åkte vi till Arvika för att kolla/köpa barnvagn men det visasde sig att de var fel vagn. XD Så de va surt! Men vi hade en rolig roadtrip iaf. XD Va hemma runt elva. ^^ Mycket rolig dag. :)

I lördags var jag ner till Marie på kaffe. Sen åkte vi ner till My shop & där köpte jag en klänning och en solhatt till gumman. :) Va in på Ica en snabbis & sen hem. Åkte sen till Bengtsfors för & kolla på en barnvagn. Ja, gumman, Marie, Alvin och Noah. :) Varmt va det och jag köpte vagnen. :) 500kr. ^^ En me tre hjul så mycket lättare att gå med den. :) Nackdelen är att det inte går att låsa framhjulet. Men men. ^^ Sen är den ganska stor men de skiter ja i. ;) Åkte sen hem och tog en liten premiärtur me vagnen. ^^ Hoppa sen in i duschen och gjorde mig iordning och cyklade sen hem till Sofie. Sara va där också. :) Satt där & drack och tjöta och gick sen vidare till HC där de va Jay Smith och Von Benzo. ^^ Mycket kul. :) Köpte sen pizza & cykla hem. ^^

Söndagen kom mamma och hämta gumman & ja sov till halv tolv. :) Hoppa sen in i duschen, käkade och cyklade iväg till jobbet. Jobbade 14-21.

Måndag; Jobba 7-14. Cyklade hem och åkte me mamma ut till stugan. :) Gumman badade i sjön och de tyckte hon va jättekul! :) Jag och älskling tog även en liten tur me båten och sen bada vi. :) Åkte hemåt & handlade först. Gick sen ner till Marie en sväng & såg då att gumman hade fått utslag så åkte ner till vårdcentralen för Balder hade ingen tid förrän halv nio & på vanliga vct fick vi kl sju. Så skyndade oss ner för klockan va tio i sju. Men tji fick vi, som vanligt kommer man inte in i tid på vanliga vct så tror inte vi kom in förrän tio i åtta. Suck. Värdelös läkare va de iaf. Han sa att de va vattenkoppor men vi tyckte inte de stämde så gick in till Balder iaf och frågade om dom kunde ta en snabbtitt. & inte va de vattenkoppor inte. Antagligen en allergisk reaktion. Ja tänker då aldrig mer gå till vanliga vct iaf! Men iaf... Nu måste vi alltså försöka ta reda på vad gumman är allergisk mot. Har några aningar så får hoppas vi får veta snart!

Igår jobbade jag 7-16. Cyklade hem och städade. Älskling åkte sen iväg och fiskade och jag & gumman tog en promenad till Servus och sa även hej till Veronica. :) Gick sen hem och gjorde inte så mycket. Gumman somnade halv tio & ja la mig vid tio. ^^

Idag får vi se vad som händer. :) Ledig idag och imorgon sen jobbar jag 14-21 fredag, 7-13/16-21 lördag & 7-16 söndag. Tuff helg men det är pengar. ;) Haha.

De var väl i stort sett vad jag gjort den senaste veckan. Har säkert glömt något men. Haha.

Annars så har jag jätteont i mina tår så kommer antagligen få operera dom igen. Varar och ser inte alls bra ut... Suck...

Gumman kryper för fullt och ställer sig upp. ;) Så nu gäller det att hålla koll. ^^ Klättrar på mig heeela tiden! Hehe. Igår fick hon en saccosäck som fanns på Netto. :) Inte så jätteintressant just nu men det är väl för att hon har fullt upp med att krypa och stå. ;)

Ha de bra!