Datum: 2012-12-26  |  Tid: 20:18:45   |   Kommentarer (0)

onsdag!

la in ett kort på Julius två gånger igår under bilden på hailey men den ville visst inte va me. :/ får se om de går i detta inlägget. ^^

idag iaf så har vi möblerat om här hemma. ^^ blev jättebra så nu har barnen varsitt rum. :) ska dock ta bort sängramen och byta soffa. ^^ ska bli kul! :)

en del kvar att göra i Julius rum men de får vänta lite för Tommys kompis ska sova här ett par nätter så då får han ta lillemans rum. ;)

får hoppas ja fortsätter va nöjd såhär nu bara, ja har en tendens till att vilja möblera om hela tiden. haha. men de går inte riktigt nu. :p nätt å jämt att de kommer få plats me den andra soffan :p men som de är nu så har vi en tresits och en fåtölj och de blir fruktansvärt trångt när någon kommer. ^^ så imorgon får vi en stor hörnsoffa :) härligt! ;)

just nu sitter ja i gummans säng och håller henne sällskap när hon kollar på mimmi ;) favoriten. ^^ hon fick både sängkläder, handduk och en plansch me mimmi så hon är supernöjd. ;)

nu har ja inget mer att skriva om. ^^

ha de bra!




Datum: 2012-12-25  |  Tid: 21:05:55   |   Kommentarer (0)

Jul bland annat.

oj, mycket har hänt denna veckan..

blev inget julpyssel då de hade blivit ett missförstånd och dom små på gummans dagis inte skulle me.. så blev en vanlig dag på dagis..

natten till torsdag fick gumman feber.. va ner till bvc på förmiddagen och vägde/mätte lilleman mm. kommer inte ihåg nu va han vägde. ^^ gumman skulle ju egentligen på julbord men eftersom hon hade feber blev de inget me de.. åkte hem och gumman blev dåligare.. farmor va här en liten sväng me julklappar en sväng och sen va ja till marie en sväng och kollade in nya lägenheten. :)

fredagen gjorde vi inte mycket tror ja..

lördagen va vi ner till vct me gumman och de visade sig att hon hade både halsfluss och öroninflammation. :/ så fick penicillin. på kvällen när hon skulle få första dosen spydde hon upp den och sen fick hon 40.2 i feber och mådde jättedåligt så fick bli en tur ner till näl. :/ när dom kom dit hade hon 40.6 men efter en ipren gick den ner och sen fick hon åka hem.

på söndagen fyllde gumman hela två år. <3 älskade barn. hon fick födelsedagspresenter och Julius fick lite julklappar. ^^ sen åkte älskling och Julius ut dit vi skulle fira jul och ja och gumman stanna hemma. mamma kom me tårta och presenter till gumman. :) på kvällen blev de uppesittarkväll me carro utan vinst. ;)

söndag vaknade vi halv tio, gick upp öppnade lite paket och började packa och göra oss iordning. ^^ sen kom Emelie och hämtade oss och vi åkte ut i skogen för att fira jul. :) kollade kalle anka, käka julmat och öppnade paket. ;) mysig kväll. :)

idag va vi kvar i skogen till tre och åkte sen hemåt. direkt vi kom hem kom mamma, mormor, morfar och pappa kjell och de blev mer julfirande. :)

sen har ja städat lite och försöker nu få Julius att somna som inte alls är på bra humör. :/ gumman har oxå varit lite gnällig och förut sa hon att hon hade ont i öronen. stackars gumman. <3

får hoppas de går över snart.

imorgon får vi möblera om. finns inte en chans att barnen kan dela rum för dom har fått alldeles för mycket julklappar. haha. så vi får ta ut våran säng i vardagsrummet oså får dom ett varsitt rum. ;) får hoppas de blir bra. ^^ hade vart väldigt skönt me en fyra känner ja nu ^^

hoppas verkligen lilleman somnar snart så man får sitta och vila en stund. :p

ha de bra!




Datum: 2012-12-18  |  Tid: 22:25:59   |   Kommentarer (0)

tisdag!

idag har vi inte gjort mycket..

en sån där extralugn dag ;) carro va här en sväng och sen mamma. :)

tänderna fortsätter ställa till de för lilleman som är jättegnällig :'( ingen feber idag iaf som tur är. men inte mår han bra för de. :/

båda barnen fick sig ett bad med pappa och ja fick fixat disken. ^^

nu på kvällen har ja kollat på lite greys anatomy som ja halkat efter me. får försöka komma ikapp igen. ;) blivit dålig me att kolla på series de sista..

imorgon är de dagis för gumman och då ska dom iväg till församlingshemmet på julspel tror ja de va :) och på torsdag ska även gumman till dagis på julbord :)

nu har ja precis krypit ner i sängen bredvid gumman och ska sova. ;)

ha de bra!

Datum: 2012-12-17  |  Tid: 23:12:52   |   Kommentarer (0)

måndag.

ja då va de måndag och en vecka kvar till jul. ^^ längtar så himla mycket efter att få ge barnen sina julklappar <3

idag har gumman varit på dagis. haft lite kalas där. :) sen nu på eftermiddagen skulle vi ha kalas me kompisar men många kom inte då ja är förkyld. förstår att man inte vill riskera att bli dålig. :) men dom som kom va iaf carro, Johan, Julia och kattis :)

lilleman har antagligen tänder på gång. febrig, ledsen och de rinner ur munnen som aldrig förr. får hoppas de går över fort. kan inte va lätt för honom <3

nu ligger ja i sängen och ska sova. ^^

ha de bra ;)
















Datum: 2012-12-15  |  Tid: 21:19:20   |   Kommentarer (0)

oj oj.

mycket längesen ja bloggade nu ;)

idag har vi haft 2års kalas för gumman me släkten. :) hon fick jättefina grejer. <3

bla verktygsbänk, kaffekoppar, bok, pussel, gossedjur, en kanin som låter, två fotöljer, baksett mm:)

imorgon ska vi ha lite julpyssel här hemma me Tommys familj :) baka pepparkaka, fixa apelsiner och nejlikor att hänga i fönstret mm :) mys!

sen på måndag ska gumman firas på dagis och sen på em är de lite kompiskalas :)

inte långt kvar till jul nu! de går fort ;) alla klappar till barnen är klara och resten hoppas ja hinner komma innan julafton. håller tummarna ;)

just de, i torsdags va de luciafirande på dagis :) gumman va så söt så. <3 på em märkte ja att hon hade feber och de hade hon även igår. tur att den va borta idag :)

ja däremot är sjuk. ont över näsan och typ bihålorna? nånting iaf. usch för å va sjuk! får hoppas de går över fort. ;)

idag la vi oss allihop i sängen tjugo över sju. XD
helt slut allihop . ;) ja va jättetrött och somnade nästan till när något av barnen gnällde till så ja vaknade och nu kan ja inte sova. typiskt.. ;)

men ska försöka sova nu för är iaf trött i ögonen ^^

ha de bra!