Datum: 2012-09-24  |  Tid: 14:30:35 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Ångest!

Kan ha lite ångest för de inlägget ja skrev när barnen hade krånglat. :/ Rädd för att folk ska tycka att jag är en dålig mamma osv. Visst, man måste få klaga lite ibland också men jag kanske tog i lite väl mycket..

Mina barn är det bästa jag har och ja skulle göra allt för dom! Även om dom går mig på nerverna ibland. ;) Men dom är underbara för de! Kan komma på mig själv ibland att jag bara sitter och tittar på dom me världens leende. ;) Så är de nog för dom flesta mammorna. ;)

Gumman börjar bli så stor. Shit. Hon är snart två år. Vart har tiden tagit vägen? Och lilleman blir snart fem månader. Ojojoj.

Lilleman har fått prövat lära-gå-stolen nu. Och han ÄLSKAR den! Skrattar som bara den. :) Vissa tycker att det är för tidigt men jag pratade me BVC innan och hon sa att korta stunder går bra. :) Han sitter ju lixom inte där hela dagarna. ;)

Fick precis ett sms om att gummans nya fina vinterskor ligger på Coop så funderar på att ta mig en promenad dit sen. :) Ska även hämta ett bäddset ja köpt för 25 kr som va helt nytt i förpackning till gumman. :)

Julius har en virusinfektion och hostar som bara den. :/ Men han har fått hostmedicin så får hoppas de blir bättre snart. :) Älskling har legat dålig hela helgen och jag är smådålig jag me. :/ Men Hailey har klarat sig. *peppar peppar* De kommer väl snart. ;) Hehe.

Ha de bra!

Datum: 2012-09-14  |  Tid: 06:56:23 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Trött som en gnu!

Därav dålig uppdatering.. Har helt enkelt aldrig ork.

Lilleman krånglar nu varje natt. Är vaken mellan en & två timmar och ligger sen och vrider & vänder på sig och smågnäller. Måååånga gånger under natten får ja gå upp & lägga rätt honom mm. Försöker lägga honom bredvid mig men inte ens de hjälper.. Känner mig som en levande zombie.

Men läste nyss på nätet om detta och antagligen är de pga att ja vaggar honom till sömns på kvällen så när han vaknar på natten vill han ha "hjälp" och kan inte somna om själv. Så from ikväll ska ja försöka få honom att somna själv i sin säng. Tror det är bäst för både honom och mig. Ingen av oss mår bra av för lite sömn..

Usch vilket tråkigt väder de är idag! Inte roligt alls..

Jag är jätteöm på mitt ena öga så får nog ringa till vct när de öppnar. :/ Typiskt!

Idag är de dagis för gumman och ja ska städa. Dammsuga, plocka, hänga tvätt, ta disken, plocka, ja allt de där vanliga. ;) Inte ett dugg pigg på de men de måste göras. ^^ Kanske får lägga mig & sova en stund så ja blir pigg. Får se . ;)

Gumman somnar själv på kvällen nu. :) Hade tre kämpiga kvällar men nu lägger hon sig själv. :) Eller ja, ja går me in, hon lägger sig & tar vällingen, ja säger god natt & pussar på henne sen går ja ut. :) Går jättebra!

Lilleman är verkligen jättetrött men vägrar att somna.. Vet snart inte va ja ska göra. :/

Får ta honom nu iaf,, Ha de bra!

Datum: 2012-09-06  |  Tid: 09:46:23 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Piggare!

Efter några timmar slappande i soffan framför awkward med en sovandes Julius i famnen och en Hailey som låg i sin fotölj och kollade tv så känner ja mig lite piggare och på bättre humör. ;) Skönt!

Tror lilleman sov för mycket på dagen igår, därför han krångla inatt. ^^ Men vill inte tvinga honom att vara vaken när han är jättetrött! :/ Får hoppas de blir bättre inatt. :) Gumman vet ja inte varför hon krångla, kanske är för att hon saknar pappa. <3 Men han kommer hem imorgon så de är skönt. :)

Lite störande att man inte får klaga i ens egna blogg utan att de ska komma negativa kommentarer.. Funderar åter igen på att lösenordsskydda den för blir lite irriterad på de. Men samtidigt så vill ja inte de heller för ja måste ju kunna skriva om vad ja vill. Aja, orkar inte bry mig mer om de nu..

Lilleman sitter i babysittern och babblar och gumman leker. :) <3

Jag satte precis på en maskin me tvätt så borde vika den tvätten som hänger så den nya får plats. ^^ Men känner inte för de nu så tar de sen. ;)

Ha de braaaaaaaaaaaaa!

Datum: 2012-09-06  |  Tid: 09:37:12 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Mina Bästa! <3


Datum: 2012-09-06  |  Tid: 07:07:00 Allmänt  |   Kommentarer (5)

Blir galen!

Fyyyyyy va trött jag är! Helt sjuk! Mina kära barn har krånglat fram till ca kl tre och ville sen gå upp klockan sex. Jättekul tycker ja! Inte! Känner verkligen att mitt humör är så kasst som de kan bli, har huvudvärk och är allmänt sur! Usch!

Fattar inte va de har blivit, vi har alltid gått upp runt sju men nu helt plötsligt har båda barnen ändrat tiden och vaknar sex! Inte kul alls kan ja tala om! Okej om dom sover hela natten men de gör dom ju inte. :S Inte Hailey heller... Hon har en period där hon vaknar flera gånger på nätterna. :S Så dom avlöser varandra eftersom han vaknar och äter ca två gånger. Jag hatar nätter!! Som inatt har dom krånglat till klockan tre och vaknade sen klockan sex. Jippie!

Finns ju typ inget man kan göra åt de heller.. Ja kan ju inte tvinga dom att somna om även om ja skulle vilja.

Ja hoppas verkligen att detta är en period som kommer gå över för annars kommer ja bli totalt galen!

Vet inte riktigt va det är me dom idag. Båda gnäller för allting heeeeela tiden! Annars brukar morgonen va när dom är som lugnast. Vette tusan va de har flugit i dom...

Idag är en riktig klagodag... Känner mig som en levande zombie och skulle bara vilja lägga mig & sova en stund men hur ska man kunna göra de me två barn?? Även om Julius somnar kan ja ju inte lägga mig. :/

Kommer få psykbryt på någon idag.

Usch fy & blä vilket kasst humör jag har idag!!!!!!!

Datum: 2012-09-05  |  Tid: 07:01:16 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Trött!

Igår kväll krångla båda barnen så tror inte dom sov helt förrän halv nio/nio. Ändå börja ja lägga gumman tjugo över sju. ^^

Satte mig på och kollade på två avsnitt av Awkward, diskade flaskor & fixade termos plus ersättningsdoseraren så ja har under natten. ;) Tror ja kom i säng vid halv elva.

Inatt har lilleman bara vaknat en gång. :D Tror de va för att ja la honom i våran säng på en kudde eftersmo han är tät i näsan & där trivdes han nog. ;) Gumman vakna en gång innan ja la mig sen sov hon hela natten. :) Härligt!

Meeeen, båda vaknade klockan sex och gumman ville gå upp direkt. Phew. Ja låg kvar & drog mig en liten stund men sen ville inte lilleman göra de längre så de va bara att gå upp.

Känner mig som en zombie! Får passa på att sov idag medans gumman är på dagis. ;)

Tänkte ja ska hoppa in i duschen snart så ja piggnar till. Fryser som f*n gör ja oxå men kanske beror på att jag är trött. ^^

Ha de bra!

Datum: 2012-09-04  |  Tid: 08:59:00 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Tidigt!

Morgonpigga barn brukar resultera i ett städat hem när klockan inte är mycket. ;)

Julius vaknar runt sex på morgonen & Hailey halv sju/sju. Som tur är kan vi ligga i sängen till typ sju iaf så det är skönt. :)

Än så länge idag har ja hunnit bädda sängar, tömt och fyllt diskmaskin, städat i badrumsskåpet och toaletten, städat i köket och plockat lite.

Härligt!

Har massa smågrejer ja skulle behöva göra men de blir aldrig av. ^^

Imorse åkte älskling till Norge och kommer inte hem förrän på fredag kväll. :/ Lite segt...

Idag kommer Anja & Jonathan hit. :D Sen kommer Jossie och Ruth en sväng oxå. :) Skönt så dagen går fort. ;)

Nä nu ska ja försöka få på mig lite kläder tror ja. ^^

Ha de bra!


Datum: 2012-09-01  |  Tid: 08:18:18 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Lördag igen!

Får försöka slänga in ett inlägg igen. ;) Va ett tag sen nu me. ^^

Va har ja gjort den senaste veckan då tro?

I söndags va ja ut till Lollo med familj och hälsade på och snosade bebis. :) Mysigt! Va där nästan hela dagen. :)

Ja har städat, vart på promenad, druckit kaffe me Jossie, vart ute i lekparken me Jossie och barnen, vart på stan och tagit en fika, tvättat ett par maskiner, städat på uteplatsen och balkongen och morfar och älskling har äntligen kört iväg den gamla soffan som har stått i förrådet och irriterat mig. ^^

Igår kväll va ja hos Jossie och tog ett glas vin, sen hem medans hon och dom andra gick till krogen. ;)

Barnen har äntligen börjat sova bättre. :D Eller ja, Julius iaf. Han somnar vid sju/halv åtta och sover till sex & vaknar två gånger däremellan och äter. När han vaknat vid sex lägger ja honom bredvid mig och har ja tur somnar han om annars brukar ja ligga och halvsova en timme tills han tröttnar och vill gå upp. ;)

Fick ta en paus från bloggandet nyss då lilleman spydde ner her sig själv så fick bli ett bad. ^^ Han ÄLSKAR att bada. ;) Lyckades få bort jättemycket skorv också. :) Vatten, olja, frottehandduk och naglar va en bra kombination. ;) De bara gled bort nästan. :P Han blev trött efter badet så nu sover han. Får se va länge han sover! Om ca 45 minuter ska ja väcka älskling och lägga mig en stund. Idag är jag trött!

Gumman iaf har ju kommit in till oss på nätterna de senaste då hon vaknar.. Men inatt började jag med de att hon får sova i sin säng. Gick faktiskt rätt bra! Fick gå in och lägga mig bredvid henne två eller tre gånger, men hon somnade om fort så de va skönt. :)

Idag ska ja som sagt sova en stund, sen slänga sopor för de stinker sopor här hemma! Blä! Städa kaninburen skulle behövas också, och dammsugas... Hrm, får se va ja orkar me. ;) Är ju inte så himla jobbigt egentligen. ^^

Ikväll iaf ska ja bort till Jossie och ha tjejkväll me henne & hennes syster. :) Ska bli kul! Färga ögonbryn, ögonfransar & hår. Ta några glas vin och dippa grönsaker. :D Gooooott!

På tisdag åker älskling till Norge igen. :/ Jobbigt men inte så mycket att göra åt. :/ Nu har han iaf jobb ett tag framöver så det känns ju skönt. Även om de är fruktansvärt jobbigt att han är borta från tidigt på måndag morgon till sent på fredag kväll. :/

Tycker mest synd om honom som inte får träffa barnen på veckorna. :/

Nä, tror ja ska ta & plocka lite nu så är de bara att damsuga sen när ja vaknat till liv igen. ^^

Får nog bli en sväng ut me gumman sen också så hon får leka lite. :)

Ha de bra!