Datum: 2012-07-13  |  Tid: 08:16:32 Allmänt  |   Kommentarer (0)

uppe tidigt!

Idag vaknade gumman vid sex när ja satte på micron. Typiskt.. gjorde välling till henne och tog me henne in till oss. Hon somna sen om men de gjorde inte lilleman. plus att de stod några utanför och gapa och spelade boll vid halv sju så fick stänga fönstret...

Gick då upp.

Så hittills har ja hunnit få igång en maskin me tvätt, dammsugit, tagit disken, städat köket och plockat. ;)

Nu sitter ja me lilleman i knät som skrattar och pratar jättemycket. :) mysigt! <3 gumman sitter bredvid och kollar på tv. ;) <3

Idag vet ja inte riktigt va de blir. De märks. ;)

Va på bvc igår eller ja balder på bvc undersökning. Julius vägde nu 5890 gram och Hailey 10,7 kg. :) dock kunde hon inte mäta dom för dom hade ingen sån grej där. :'( lite synd. Men men.

Gumman fick även en spruta som hon tyckte gjorde jätteont och skrek & grät jättemycket. Usch. Inte långt ifrån att ja börja grina. :/

Nä får va social mot mina barn nu. :)

Ha de bra!

Datum: 2012-07-09  |  Tid: 08:34:03 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Måndag!

Då va de ny vecka igen. ^^

I torsdags gick ja, jossie och barnen ner till stan. Ruth skulle till tandläkaren så hängde me dit. Efter de va vi inne på Ica och sen vidare till wienerkonditorit för att möta upp hennes mamma. Gick till plantaget och fikade och barnen lekte. :) gick sen runt lite och sen hem. På kvällen grillade vi och tog några cider. mycket trevligt. :)

Fredag, gumman gjorde sin sista dag på dagis så nu har hon sommarlov i fyra veckor. :)

Vi skulle egentligen åkt och badat me Lollo men va inte direkt badväder. Så hon kom hit ist. Älskling och Marcus åkte ut och fiska, meningen va att dom skulle sova i skogen men de spöregna så dom fick komma hem.

Ja, Lollo och barnen åkte ner till stan för att kolla på folk. allt krångla för oss. Haha. Bagageluckan öppnade sig inte så ja fick klättra bak och öppna innifrån vilket inte va de lättaste me en stor syskonvagn i vägen plus mina onda handleder. ^^ sen klämde ja fingret, gumman gnällde och spillde juice lite överallt i vagnen och de börja regna. Sluta me att vi köpte fredagsmys och åkte hem. ;) mamma kom en sväng och sen satt vi och kolla på tv. Efter att älskling och Markus kom så satt vi och tjöta skratta. ^^

Lördag på dagen gjorde vi inte så mycket. på kvällen gick ja bort till jossie, gjorde mig iordning och gick vidare till jossies syster. Gick sen ner till stan och in på xo. :) tog några öl/cider och hade de trevligt. Mamma va snäll och hämtade mig vid halv ett för ja våga inte gå hem själv. ^^

Igår va ja lite seg. va bort till jossie en sväng och va sen hemma. Vi grillade och på kvällen kollade vi på en jättebra film, "This Means War".

Idag började ja dagen me en promenad. Satte/la barnen i vagnen och gick. Tänkte ta en långpromenad men lilleman blev hungrig så de fick bli en kort snabb.

Så nu har ja käkat frukost och lyckats välta ut ett STORT glas vatten under soffan. Suck.

Idag blir de städ. Ser ut som ett bombnedslag här. ^^

Ha de bra!

Datum: 2012-07-05  |  Tid: 08:31:15 Allmänt  |   Kommentarer (0)

torsdag!

Ja vet, ja e jättedålig på att uppdatera. ^^

Idag va ja och lilleman uppe innan gumman. ;) dom senaste dagarna har hon vaknat vid sex och varit jätteledsen. men idag vakna hon kvart i åtta. :)

Idag är en sån dag som känns som att den kommer bli bra! Fint väder, ja känner mig relativt pigg och vågen visade minus 1,4 på två dagar. :D dock gick ja ju upp dom tre kilona ja gick ner för ett tag sen men nu e dom snart borta igen. ;)

Igår va gumman på dagis och älskling va iväg och klippte gräsmatta. Så ja passade på att plocka lite, ta disken och sopa uteplatsen. :) sen kom jossie och Ruth. :) vid två gick vi och hämtade gumman och sen kom Veronica,Alex och Kelly. Drack the. :) älskling gick sen på bio och ja käka lite oså. Sen va Emelie, oliver,Linus och någon mer me hit så dom va här en stund. Va sen bort till jossie en sväng och sen hem och betala räkningar.

Idag blir de promenad me jossie. :)

Ha de bra!