Datum: 2012-08-25  |  Tid: 07:33:10 Allmänt  |   Kommentarer (0)

En vecka!

Jaaaa då va de ett tag sen igen. ^^

Denna veckan har älskling vart hemma, blev inget jobb i Norge. Skönt men synd för pengar. ^^

Gumman har bara vart på dagis igår pga att hon hade lite feber i början av veckan. Inte så mycket men tillräckligt för att stanna hemma från dagis. Så gjorde inte så mycket dom dagarna..

Natta och Moa va här på onsdagen en sväng. :) Sen va Kattis här en dag men kommer inte ihåg vilken. ^^

Ja, Jossie och barnen tog en promenad ut till EuroCash i tisdags och handlade lite.

Annars har vi nog inte gjort så mycket i veckan. Ganska lugnt. ^^

Barnen har krånglat en del på nätterna så ja har varit helt slut men nu har dom sovit bra två nätter i rad. :) *peppar peppar*

Gumman brukar ju komma in till oss på nätterna om hon vaknat för ja orkar inte krångla, men inatt så har hon sovit i sitt rum hela natten och vaknade tio i sju. :) Försökte få henne att somna om men lilleman va vaken så de gick inte. Tog me henne in till oss för tänkte att hon kunde somna där men som sagt så va ju lilleman vaken men annars tror ja hon hade gjort de. :)

Lilleman somna vid halv åtta igår, vakna vid tolv och åt, vaknade vid fyra och åt & vaknade sen halv sju. :) Försökte få honom att somna om men de ville han icke. ^^

Nästan prick sju gick vi upp så nu sitter ja här, Hailey kollar tv och lilleman käkar. :)

Juuuuustee!!!! LOLLO HAR FÅTT SIN MILO: :D I måndags natt. Eller ja, tisdag blir de ju eftersom kl va 03.49 ;) Skönt att de är över för henne. ;) Och igår fick dom komma hem! Så nu väntar ja på ett sms som säger att ja får komma ut till dom och snosa bebis! Min är ju stor nu. ;)

Funderar på va man ska hitta på idag... Måste iväg och köpa blöjor och våtservetter iaf annars vet ja inte va de blir. ^^

Ha de bra!

Datum: 2012-08-18  |  Tid: 19:11:58 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Lördag!

Ja då va de lördag och här är inte stämningen på topp.. Vi båda är trött, sega och på dåligt humör så de blir ingen bra blandning!

Barnen är iaf på bra humör för tillfället så de är tur de. ;)

Veckan då.. Hrm.

Onsdag vet ja inte riktigt va vi gjorde.

Torsdag iaf så fick Jossie me oss ner till stan. :) Va in på Ica, My Shop och sen gick vi till badplatsen bakom gamla kyrkan så barnen fick bada. :) Hailey va lite feg men hon va i lite iaf. ;) Efter de köpte vi en varsin glass till barnen och satte oss utanför Rio. Gick sen svängen förbi Jossies syster på en kopp kaffe. :) Sen hängde dom som va där me hem till mig där vi fyllde poolen så barnen fick bada där oxå. :) Gick sen in och badade barnen och sen la vi dom. Jossie och Ruth sov över. :) Så när barnen badat gjorde vi tacos och kollade på film. :)

Skulle sen gå och lägga oss och ja hör en duns i sovrummet och inser att gumman ramlat ur sängen. :/ Gud! Så snabb har ja nog aldrig varit. Blödde gjorde hon oxå eftersom hon hade bete sig i läppen. :/ Men prata me 1177 så fick lägga henne och väcka henne några gånger under natten bara för att se så hon var vid medvetande så allt gick bra iaf.

Natten va dock inte så rolig, ingen av barnen sov bra så inte vi heller. Även om vi va i varsitt rum så hörde barnen varandra. ^^ Så va ganska trötta när vi gick upp tio i sju!

Iväg me barnen till dagis, ja gick hem och slappa lite i soffan, plockade lite, gjorde mig iordning och vid tolv kom Jossie och Ruth oså gick vi till stan. Banken, Ica, bolaget och sen bussen hem. Hem och bytte till syskonvagnen och dumpade av de ja handlat och gick sen & hämta hem gumman. Mamma kom en sväng och sen gick ja bort me barnen till Jossie.

Cyklade sen ner och jobbade på bion, hem, tog de lugnt, älskling va hemma tidigt så satt och pratade om veckan.. Hoppade sen in i duschen och gjorde mig iordning. Sen kom Lars, Oliwer och Linus då dom skulle va barnvakt. :) Cyklade sen iväg på 30 & 25års kalas för Tony & Jocke. :) Trevligt! Åkte hem redan runt tolv eftersom vi ändå får upp under natten och morgonen. ^^

Så dagen idag har vart seg! Varit så fruktansvärt trött! Barnen har ju såklart krånglat inatt så.. La mig en stund förut men de hjälpte inget typ..

Fick ta mig en promenad till EuroCash för att köpa lördagsmys. Piggnade till lite iaf. ^^ Har inte gjort så mycket mer.. Tagit mig ett bad.

Sen blir de dippa grönsaker, ett avsnitt av Falling Skies och antagligen en film. Om ja orkar, känner att sängen lockar extremt idag. ;)

Fick ta en liten snabbstäd förut oxå, plocka, ta disken , bäddat rent i gummans säng mm. Skönt att ha de gjort. ;)

Ha de bra!

Datum: 2012-08-15  |  Tid: 08:22:01 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Onsdag!

Då hart snart halva jobbveckan gått för älskling och han kommer snart hem. :D Härligt!

Igår kom både Lollo och Sara vid tolv så de blev en kopp kaffe och tjat. :) Sara åkte sen vidare och Lollo va kvar. Sen somnade båda barnen så passade på att rensa lillemans garderob och lyckades få ihop två fulla kassar me kläder till lilla Milo. :) Skönt att bli av me de och att äntligen fått tummen ur röva och rensat! Va mycket välbehövligt. ;)

Efter att Lollo åkte hem laga vi mat. Gjorde korvstroganoff för första gången i mitt liv och de va faktiskt ätbart. ;) Gumman tyckte om de iaf. ^^

Efter de gick vi ut och satte oss på uteplatsen så gumman fick leka. Jossie och Ruth kom en sväng och sen va vi ute och lekte i lekparken. Gumman va jätteduktig. Va inte alls sån som hon va häromdan då hon sprang iväg och totalt vägrade lyssna. ^^ Så de va roligt. :) Lars kom även och fixade syskonvagnen som har låtit konstigt så får se sen när vi går till dagis om den är bättre. :)

Gick sen in efter ett par timmar och duschade gumman. Började bada henne för de gick bra men sen totalvägrade hon igen så fick bli duschen. Sen va de lillemans tur. Gumman va me och hjälpte till att bada honom. ;)

Mamma kom sen och då la hon gumman. ^^ Kollade sen på tre avsnitt av Hart Of Dixie och hoppade sen i säng.

Idag vaknade barnen vid halv åtta och vi gick upp tio i. :) Skönt när man kan dra sig en stund. ;)

Nu ska ja börja göra oss iordning för att sen gå till dagis. Vet inte om ja kan sätta på gumman kortbyxor eller om de är för kallt ute nu på morgonen. :S Vi får se.

Efter dagis tänkte ja försöka ta en långpromenad. Måste verkligen röra på mig!

Sen hem, kanske sova lite. ^^ Hehe. ;)

Hämta Hailey på dagis vid två, hem en timme, bort till Jossie me barnen och sen & jobba på bion en timme och sen hem. ^^ Får nog bli lekparken en stund då om vädret fortfarande är fint. :) Roligt för gumman!

Nä får nog fixa oss nu så vi inte blir sena till dagis. ;)

Ha de bra!


Datum: 2012-08-14  |  Tid: 08:27:13 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Tisdag!

Lilleman har krånglat lite nu framåt morgonen och inte riktigt velat sova men tillslut somna han om och ja likaså. ;) Gick sen upp vid åtta. :)

Har precis kokat ägg så snart blir de frukost. ^^

Sen får vi se om Lollo kommer eller vad vi ska hitta på. ;) Något måste man ju göra iaf. :)

Vilket onödigt inlägg detta kändes som. Haha. ;)

Ha de bra!

Datum: 2012-08-13  |  Tid: 21:45:26 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Måndag!

Idag har ja fruktansvärt ont i ryggen. :/

Älskling åkte till Norge imorse för ännu en veckas jobb. :/ Tråkigt men får tänka på pengarna!

Helgen har varit bra, massa mys, onyttig mat och lite jobb på bion.

Idag vaknade barnen vid tjugo i åtta och vi låg kvar till åtta. ;)

Upp & käka frukost, gjorde oss iordning och gick iväg till dagis.

Gick hem och städade. Hade inte alls lust men va tvungen. Plockade, dammsög, skurade, städade toa plus handfat och tog disken. Phew... Sen somnade lilleman och efter en stund la ja mig i soffan. Låg och vilade bara och sen vaknade lilleman till så la honom bredvid mig i soffan och då somnade han om så ja fick vila lite till. ;)

Gick sen & hämta gumman och gick hem. Gick sen bort till Jossie på en kopp kaffe och sen lämnade ja kvar barnen, hem & pumpa cykeln och ner till bion för lite jobb. Så städade där, fyllde på popcorn & dricka mm och sålde sen biljetter. ^^ In på Ica efter de och cyklade sen hem. Tror aldrig ja har cyklat så fort. Haha. Varmt va de och ja va helt slut när ja kom hem till Jossie och svetten rann. ;)

Va kvar ett tag, satt & tjöta och fick lite mat. ;) Hem sen och la gumman. Mamma kom sen och nu har ja duschat. Lilleman ville inte riktigt somna till så tog ett tag innan ja kom in i duschen. ;)

Får nog snart bli sängen känner ja. Trött och fruktansvärt ont i ryggen. Så får lägga mig på mage sen så går de allt över hoppas ja. :)

Imorgon vet ja inte riktigt va de blir. Lollo kanske skulle komma en sväng om bebben tillåter de och är snäll mot sin mamma så hon inte har ont i magen. ;)

Ha de bra!

Datum: 2012-08-11  |  Tid: 08:51:48 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Lördag!

Igår efter ja lämnat gumman på dagis gick ja & Julius till Jossie & Ruth på morgonkaffe. :) Va där ett tag & sen gick ja hem. Tog disken och tvätten och plockade lite. Sen kom mamma och vi gick & hämtade gumman på dagis. Gick sen ner mot stan & hem till gammelfarmor för att träffa henne och farmor. :) Va där i några timmar och åkte sen hem. Tror ja hann va hemma i tio minuter sen kommer Tommy in genom dörren. :D Trodde inte han skulle va hemma förrän två/tre timmar senare. ;)

Sen på kvällen dippade ja grönsaker och älskling chips och kollade på några avsnitt av Fallin Skies. :) Ja va egentligen jättetrött men de va så spännande så kunde inte sluta kolla. Haha. ;)

Runt elva vaknade gumman till och kom ut så hon fick va vaken en liten stund. Hon va såååå mysig! Krama oss & pussa oss och skulle hålla handen.
Gick sen & la oss & hon fick sova hos oss.

Lillman bestämde sig för att vakna kvart över fem idag. Inte roligt kan ja ju lova! Verkligen vägrade somna om! Så ikväll får han somna lite senare... Annars kanske han vänder på dygnet. :S

Nu sover lilleman och gumman springer och tar av sig tröjan. ^^ Väntar på att Jossie ska höra av sig så ska vi gå dit på morgonkaffe så älskling får sova ut. ;)

Ha de bra!

Datum: 2012-08-10  |  Tid: 07:43:03 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Äntligen fredag!

Ja då va de äntligen fredag och de betyder att älskling kommer hem idag. :D Gud va skönt! Så ikväll får de bli massa mys!!

Igår morse så fick ja för mig att möblera som ja skrev. ^^ Så började me de och efter en stund kom Jossie & Ruth och ja fick lite hjälp. ;) Usch fy & blä va jobbigt de va! Ångrade mig allt en stund där. Haha. Men slutresultatet blev iaf bra. :) Har fortfarande lite småplock kvar dock, såsom att plocka iordning på databordet för just nu ser de för jävligt ut. Sen måste ja ställa något mer i bokhyllan för de ser väldigt tomt ut. ^^

Senare tog vi en promenad till capri och sen hem & satte oss på uteplatsen så barnen fick leka. :) Va även ute en sväng, gungade och sprang på gräsmattan. ^^ Dock är Hailey i en väldigt jobbig ålder just nu, springer åt ett heeeeelt annat håll än va ja säger och lägger dövörat till när ja ropar på henne. Sen när ja ska gå och hämta henne så springer hon iväg. Mycket roligt, INTE! ;) Sen när vi skulle gå in så gallskrek hon. Också jättekul. ^^

Dammsög sen och plockade lite och sen fick gumman sig en dusch. Hon totalvägrar bada, bara skriker så nu för tiden får hon duscha. Skriker då med men måste ju duscha iaf så de får ju gå. :/ Hon som alltid har älskat att bada. :( Men de ger sig säkert. :)

Skönt att ja fått upp lillemans dopgrejer nu oxå iaf. :) Slipper de ligga i påsen. ;)

Idag ska gumman till dagis. Ja ska träffa min farmor och gammelfarmor men vet inte riktigt vilken tid. ^^ Annars ska ja nog inte göra så mkt mer idag. Städa de sista oså iaf så ja kan ta de lugnt under helgen när älskling är hemma. :)

Tänkte slänga in bild på hyllan me dopgrejerna oxå. :)

Ha de bra!


Datum: 2012-08-09  |  Tid: 08:28:34 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Torsdag!

Igår kväll ville inte riktigt gumman sova... La henne i hennes säng men sen kom hon ut och grät jättemkt. Orkade inte bråka me henne så la oss i vårat sovrum. Meeen hon vägrade somna, låg bara & prata. Gick då ut och hon följde efter. Sluta me att ja tog me mig barnen och datorn och la mig i sängen & satte på en film. Va riktigt mysigt! :) Båda barnen somnade, Julius i min famn och Hailey bredvid mig. :) <3

Idag vet ja inte va vi ska göra. Ska ta disken sen iaf sen tänkte ja försöka storstäda badrummet. Ser alltid stökigt ut där inne så behöver rensa lite. ^^ Även vika & hänga tvätt... Börjar komma ikapp me tvätten nu igen så de är skönt. :) Skulle vilja ha en torktumlare eller ett torkskåp. ^^

Känns som att denna dagen kommer bli lååååång. :/ Får väl sätta oss på uteplatsen eller något.. Fördriver tiden lite iaf. ^^

Imorgon är de fredag och då kommer älskling hem. :D Wiiiie! Va de ska bli skönt! <3

Nä, nu får ja ta & ge fiskarna mat & kanske lille man oxå & sen ta disken. Alltid fullt upp. ;)

Är btw inne på att byta sovrum igen. ^^ Vi är ju ändå tre stycken och gumman vänjer sig nog me att ha de lilla isf... Ja får tänka en liten stund, skulle ju kunna pyssle me de idag isf. Hrm... Nackdelen är att ja måste skruva isär den där jäkla sängramen och de va ett jobb som heter duga... Hrm.

Nu blev ja riktigt sugen på att göra de jue. Haha.

Får se va de blir! Nu ska lilleman ha mat iaf hör ja. ;)

Älskar min underbara lilla familj mest av allt! Tänk hur livet kan bli. :) <3

Ha de bra!

Datum: 2012-08-08  |  Tid: 12:49:04 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Lugnt!

Ja idag har ja de lugnt och skönt. ;) Gumman är på dagis och lilleman sover. ^^ Så passar på att njuta lite. :)

Inatt sov gumman hela natten i sin säng. :) Har nämligen vart så ett tag nu att hon vaknar på natten och då orkar inte ja krångla så bär in henne till oss. Men inatt sov hon hela natten utan att vakna en enda gång. :D Så vakna hon tio i sju imorse. Så fick hon en flaska välling oså la ja henne inne hos mig. Så gick vi upp halv åtta. :)

Lämnade henne på dagis och Jossie & Ruth följde me. :) Gick förbi capri och sen hem. Drack kaffe och tjöta. :) Sen gick dom hem & ja gjorde mig nudlar. ^^ Har sen suttit i soffan typ. ^^ Diskade lite flaskor oså nyss bara. Tänkte ja skulle bada lilleman oxå medans Hailey är på dagis men får se om han hinner vakna innan. ;)

Jossie tog en sån härlig bild på Julius förut så slänger in den. :)

Om ca en timme ska ja hämta gumman och då ska jag även möta kusin Anna som ska med & hämta Hailey och sen me hem. :) Ska bli trevligt!

Inte många dagar kvar tills älskling kommer hem heller. :) Veckan går fort tycker ja! Bra de. :)

Ha de bra! :) Lämna gärna en kommentar. ;)
 

Datum: 2012-08-07  |  Tid: 19:08:30 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Tisdag!

Igår när gumman va på dagis så kom Jossie och Ruth hit oså hjälpte dom mig att möblera om i sovrummet. Efter de gick vi ner till stan och till BVC. Lilleman vägde nu 6405 gram och var 62 lång. :) Han fick även sprutor. Usch, finns de något värre? :( Än så länge har han klarat sig från feber iaf. :) Va sen en på Konsum och tog sen bussen hem. ^^ Mamma hämtade gumman på dagis så dom va hemma när ja kom hem. :)

Kommer faktiskt inte ihåg va vi gjorde mer. ^^

Idag när vi vaknat så städade ja. Dammsög, ställde tillbaka i sovrummet då ja inte trivdes, skurade, vek och hängde tvätt, plocka ur & i diskmaskin och plockade iordning. Sen kom Natta, Neo och Moa. :) Mamma kom en sväng oxå.

Sen gick vi bort till Jossie och sen tog ja & lilleman bussen ner till stan då ja trodde de skulle spöregna. In på Ica & handlade och sen gick ja hem eftersom de inte regna.

Hem till Jossie och drack the och kollade på när hon bakade. ^^ Satt och tjöta oså & sen gick vi hem. Käkade korv med bröd och nu ligger ja i soffan, gumman kollar tv & lilleman sover. ^^

Tror ja ska ta & kolla på film sen när gumman somnat. :) Tråkigt utan älskling bara. :'(

Imorn är de dagis för gumman och ja ska bara slappa. ^^

Ha de bra!

Datum: 2012-08-05  |  Tid: 07:49:00 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Morgonpigga barn!

Vi har då alltid haft morgonpigga barn. ;) Kommer ihåg i vintras, då hade Hailey en period där hon vaknade tjugo över fem varje morgon. Phew. Gjorde ju inte saken bättre att de va mörkt ute. Hehe. ;)

Nu vaknar hon iaf runt sju/halv åtta. :) Lilleman vaknar vid sex-sju, men han lägger ja bredvid mig i sängen för de är han nöjd me och ja kan ligga och halvsova.;) (Ibland somnar även han om.) Men sen somnar han vid halv åtta/åtta som Hailey på kvällarna oxå. ;)

Och ja har nog hellre egentid på kvällarna än sover länge på morgonen. ^^ Klart att de e skönt att sova länge på morgonen men... De kommer en dag då man får göra de me. ;)

Imorgon börjar ju gumman på dagis igen så då får ja passa på att sova medans lilleman sover. :)

Detta me att barnen är morgonpigga måste dom ha fått från mig förresten. Ja vaknade alltid tidigt när ja va liten. ^^ Kommer ihåg när ja sov över hos kompisar så vaknade ja alltid vid typ sex och tyckte de va jättetråkigt för de va ju aldrig någon annan som vakna då. Haha. ;)

Vilket roligt inlägg de blev kände ja. ;) Aja. ^^

Tror ja ska försöka möblera om i sovrummet idag... Har ju fått en tv som vi ska ha där inne så måste som sagt möblera om.. Får se om min kära sambo orkar. ^^

Ha de bra!

Datum: 2012-08-04  |  Tid: 21:40:42 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Dop!

Ja då har vi haft dop idag. ;)

Gick upp vid nio imorse, packade kläder och allt som skulle me och hoppade sen in i duschen. Markus kom sen och hämtade oss och vi styrde bilden mot Gillberga. ;)

In och började ställa iordning borden, på me dukar, porslin blommor och allt va de nu va. ^^

Gjorde mig iordning och gjorde sen iordning gumman. Folket kom och ja satte på lilleman dopklänningen. :) In i kyrkan och allt gick jättebra. :) Båda barnen va på deras bästa humör. ;) Julius blev liiiiite smågnällig men nappen rådde bot på de. ;) Efteråt blev de smörgåstårta, vanlig tårta och massa kakor och bullar. ;)

Öppnade sen presenterna och han fick jättemycket fina saker. :D Även gumman fick två paket. :) Lilleman fick bla maaaaassa kläder, pengar, spargris, "mina mjölktänder" kopp, två böcker, en dopsked, fint fotoalbum, leksaker, ängel, ramliknande sak, ram, SKINNJACKA!! skitfrän. :D när vi visade upp den tror ja alla sa "ååhhh" i kör. Haha. Han kommer bli tuffaste grabben i stan nästa år. ;) (den va i strl 80, perfekt. :D) Va fick han mer då? Minnet är bra men kort. Haha. De ligger i sovrummet men ja orkar inte resa mig upp. ;) En speldosa också. Vet att ja har glömt en del men ska försöka ta kort på allt och lägga in någon dag. :)

Efter alla åkt hem va de städning kvar. Va en hel del kan ja säga. ;) Åkte sen hemåt vid sex tror ja och då blev de att städa lite här hemma. Såg bedrövligt ut. :/ Städade i förrgår men älskling bakade igår så de syndes ju inte att ja hade gjort de. XD Så fick ta en liten snabbstädning förut. ^^

Nu sitter ja iaf i soffan. Älskling är ute och bowlar och båda barnen sover. ;) Tror de blir sängen tidigt ikväll. Inge kul att sitta själv. :/ Men får vänja mig då älskling ska va i Norge heeeeela veckan. :( Kommer bli såååå tomt och kommer kännas såååå konstigt! Kommer knappt kunna prata me varandra eftersom de blir så dyrt. :'(

Imorgon kommer svärmor hit och hälsar på. ^^ Sen vet ja inte riktigt va de blir. :)

Försöker komma på något sätt som vi kan göra en hörna eller något åt Julius. Han har ju fått en del grejer nu oså.. Egentligen skulle ja vilja att han hade ett eget rum men då måste vi ha soffan i tvrummet och de är ja inte så sugen på... Tänkte att barnen skulle dela rum men ja känner mig så elak mot gumman när hon är van att ha de stora rummet själv.. :/ Sen kan han ju inte börja sova i eget rum än heller, han e ju bara tre månader och vaknar två/tre gånger på natten..

Funderade förut på om vi skulle byta sovrum igen så lilleman kunde få en hörna då men tror gumman trivs bäst i de sovrummet.. Men ja vet inte.. Vi har ju de lilla sovrummet nu och de går inte att göra någon hörna där. :/

Egentligen skulle gumman klara sig me de lilla rummet.. Tror nästan att det är den bästa lösningen tyvärr. :/ Eller ja vet inte, skitsvårt detta! Vill ju inte att gumman ska bli ledsen. :S

Aja, vi får se hur de blir. De löser sig nog iaf skulle ja tro. ;)

Nä, tror ja ska börja göra mig iordning för kvällen nu, lika bra att lägga sig i tid!

Ha de bra!

Datum: 2012-08-03  |  Tid: 07:48:45 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Fredag!

Lilleman har varit tät inatt med så har inte blivit så mycket sömn inatt heller.. Fick lägga en kudde under madrassen så hjälpte de en liten stund för honom iaf. Gumman är tät i näsan hon me men hon störs inte av de på de sättet som lilleman gör iaf. :)

Igår tog ja en promenad till stan & sen hem igen. Jossie och Ruth kom och vi satt på uteplatsen ett tag. :) Gick sen in och sen hängde ja & gumman me dom hem. :) Vi blev bjudna på mat oså satt vi bara & tjata. ^^ Gick sen hem och de va nog i rätt tid för sen börja de ösregna och åska. ^^

Kollade på några avsnitt av två och halv män me älskling innan ja la mig vid halv tolv/tolv. Skulle ha lagt mig tidigare känner ja idag. ^^

Idag gick vi upp tjugo över sju. Dock hade ja vart vaken en bra stund innan eftersom lilleman inte kunde sova. Får hoppas han blir bättre snart. :)

Idag ska vi ta en promenad till stan för att lämna in lite papper. Sen kommer Jossie hit oså ska vi möblera om i sovrummet. Ska ha in en tv där så måste möblera om så de får plats. ^^

Sen ska vi (läs Tommy) baka inför dopet imorgon. Jag måste även bestämma mig för vad jag ska ha på mig och pröva kläderna ja har tänkt att barnen ska ha på sig. :) Måste färga håret oxå. ^^ Mycket idag. Haha. Sen packa ihop allt så ja bara kan hoppa in i duschen te möran och sen åka. ;)

Skulle behöva städa oxå. Hrm, får se va som hinns me. ^^ De tar ju faktiskt inte så lång tid. ;)

Ha de bra!

Datum: 2012-08-02  |  Tid: 08:30:59 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Trött!

Inatt ville inte lilleman riktigt sova då han va jättetät i näsan. :/ Och självklart va näsdropparna slut. :S Men som tur va så kom älskling på att man kan göra sånt hemma så de va bara att leta upp hur man gjorde. :) Tur de funkar de oxå. ^^ Han somna men har vaknat många gånger inatt så har inte blivit mycket sömn inte. Så lär va ganska trött idag!

Ska käka frukost nu och sen kommer mamma & passar Hailey oså tar ja & Julius en promenad till stan. :) Handla lite mm.

Får hoppas de inte regnar bara!

Ha de bra!

Datum: 2012-08-01  |  Tid: 17:34:44 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Hrm...

Hitta nyss Hailey såhär. Tror vi får sätta på ett barnlås på buren. Haha. ;)


Datum: 2012-08-01  |  Tid: 08:59:52 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Bilder!

Gamla soffan:
 
Nya soffan:
 
 
 
 
 
 

Datum: 2012-08-01  |  Tid: 08:50:06 Allmänt  |   Kommentarer (0)

1 Augusti!

Tänkt länge nu att ja ska slänga in ett inlägg men blir visst aldrig av. ^^ Inte de lättaste me två barn. ;)

Gumman är nu inne på sin fjärde sommarlovsvecka och på måndag börjar dagis igen. :) Ska nog bli skönt för henne tror ja. :) Hon trivs ju så bra på dagis. :) Veckan efter så börjar Ruth inskolningen på samma dagis och avdelning. :) Ska bli spännande att se hur gumman reagerar. :)

Va har hänt annars så? Hrm... Vart väldigt lat de senaste iaf. Gått upp ett par kilon istället för ner. :/ Men ja får skylla mig själv när ja inte rört på mig! Så idag har ja börjat igen! Fick några tabletter av Jossie som ska öka fettförbränningen mm som ja började med idag. Kanske inte funkar alls men värt att pröva. :) Så får bli en promenad idag oxå. :) MÅSTE!! Ska även införskaffa mig en crosstrainer när ekonomin tillåter. ^^ Nackdelen är att jag inte vet vart ja ska ställa den. Hrm.. Men de är ett senare problem. :) Nu den 8e drar ju friskis och svettis igång inomhus igen så ja och Jossie ska börja me de. :) Två dagar i veckan iaf. :) Längtar!! Får hoppas att de funkar me barnpassningar oså. ;) Men de löser sig nog alltid de me! :)

Annars hände de väl inte så mycket i våra liv. ^^ Eller ja, lite händer de nu men inget ja kan skriva om då de inte är 100 procent säkert än. ;) Och NEJ, jag är inte gravid om de är någon som skulle få för sig de! Här blir de inga mer barn på ett par år om ens nånsin. ;)

Lilleman växer och blir stor. :) Sist vi va på BVC så vägde han 5890 gram. :) Trodde dock han skulle väga mer. :P Tyvärr kunde dom inte mäta honom pga att vi va på Balder och dom hade ingen sån mätgrej där. :/ Gumman fick även sin 1,5 års spruta och hon vägde 10,7. Ingen stor tjej inte. ;) Dock tycker ja de känns som att hon har blivit smalare nu under sommaren men de kanske bara är ja som inbillar mig. ^^ Märker inget på kläderna iaf. hehe.

TIllbaka till lilleman då. :) Han blir mer och mer stadig i nacken. :) Lite seg tycker ja att han är men de är nog bara för att gumman varit tidig me allt. ;) Sen har de varit väldigt svårt att träna nacken på honom då gumman helst ska ligga på honom när han ligger på golvet. ;)
Han skrattar jättemkt och ler verkligen me heeeela ansiktet. :) Sen greppar han för fullt. :) Asstark i benen och magen är han också! Kan inte komma ihåg att gumman va de såhär tidigt. ;) Sparkar iväg sig själv på skötbordet och när han ligger i babygymmet. ;)

Gumman har blivit mycket bestämd av sig! Säger nej hela tiden känns de som. Haha. ;) Hon börjar säga mer och mer ord nu och verkar bli frustrerad när man inte förstår va hon menar. Men man börjar förstå mer och mer va de är hon vill. :) Ska även köpa en potta då ja tror att hon är reda för de. :) Hon har börjat säga till när vi ska byta blöja, när hon går naken så brukar hon gå till toadörren efter en stund för då vill hon ha blöja så hon får kissa. ;) Sen råkade hon kissa på golvet häromdan och då kom hon & sa till mig så ja skulle torka bort de. ;) Så go så. ^^

Blev allt ett långt inlägg detta känner ja. ^^ Meeen de va ju ett tag sen så. ;)

Just de, fick ny soffa för någon vecka sen oxå. :D Jossie fick en ny så då fick vi hennes gamla. :D En två & en tresits, bruna. :) Blev skitbra! Äntligen är ja nöjd i tvrummet och blev av me den gamla fula, trasig, sletna soffan! Dock står den fortfarande i förrådet då dom inte kört den till tippen än. :P Men där ser ja den inte iaf. ;) Även bytt soffbord (pga dom dumma hörnen på de andra där man inte kan sätta på hörnskydd för barnens skull) Så nu har vi ett svart lackbord, de stora, från Ikea. :) Fick även en svart ryamatta som ja velat ha såååååå länge! :D Trivs mer & mer i tvrummet nu. ;)

Nä nu får ja ta min kära lilla son som ja tror är trött och vill sova. ;) Ska försöka slänga ihop ett inlägg snart igen men kan inte lova något. ;)

Ha de bra och kommentera gärna! ;)