Datum: 2012-05-18  |  Tid: 15:36:17 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Irriterad!

Har inte riktigt tid att blogga nu för tiden men måste slänga in ett lite inlägg...

Fick reda på idag att "folk" säger att vi skickade Hailey till dagis OBEHANDLAD när hon hade mask. Och att vi inte hade sagt till personalen.. Hrm. Gör man så? Nej inte vi iaf!
Herregud...

När vi upptäckte att Hailey hade detta (klockan halv tio på kvällen) fick ja panik. Direkt morgonen efter tog vi bussen ner till apoteket och köpte tabletter. Direkt vi kom hem tog vi alla tre tabletterna! Därav var vi ALLA behandlade! Punkt Slut!

Samma dag (eller dagen efter, kommer inte riktigt ihåg ) ringde Tommy till dagis och frågade hur vi skulle göra. Skulle vi ha henne hemma eller brukar dom gå till dagis ändå? Inga problem, hon skulle/kunde allt gå till dagis ändå eftersom hon fått tabletter. Okej, då kommer hon till dagis. Inget mer me de?!

Så med detta vill ja bara ha sagt, hon vara BEHANDLAD och vi hade pratat me PERSONALEN!

Tycker bara att folk kan ta reda på fakta innan dom antar saker!

I söndags tog vi alla tabletterna igen eftersom man ska göra de efter två/tre veckor. Dock bara Hailey som hade de och vi såg de bara EN gång...

FINE?

Annars då så går allt bra. :) Julius är lugn och snäll och sover bra på nätterna. :) Skönt!
Amningen går sådär.. Han får inte tillräckligt av mig så han får ersättning som tillägg när han inte blir nöjd. Funkar bra än så länge så fortsätter så tills han inte vill amma mer. Vill amma så länge som de går. :)
Gumman pussar och kramar lillebror typ hela tiden. ;)

Annars har ja inte så mycket mer att skriva. ^^ Ska börja me mat snart tror ja. Sugen på grillat men får se va de blir. ;)

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback