Datum: 2012-01-23  |  Tid: 09:34:49 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Helgen!

Måndag igen och ännu en helg är över.

I torsdags va vi ju på kyrkans barntimmar. Efter de hängde Linda och Adam me hem på en fika och även Emelie kom. :) Emelie blev kvar hela dan så vi handlade och sen käka vi pizza och kollade på film på kvällen. :)

I fredags städade ja. Vi packade oxå & greja. Sen tog vi en promenad till stan, in på Ica och köpte smörgåsar och vidare till tåget. Åkte sen mot GBG. :) Gumman va jättesnäll på vägen ner. :) Blev väl lite långtråkigt emellenåt men de kan ja förstå! När vi kom fram mötte Elis upp oss och vi tog spårvagnen hem till henne. :) Käkade lite mat oså. Sen gick älskling och Elis till affären så ja la gumman för natten. Va inte så krångligt som ja trodde de skulle bli. ^^ Sen kolla vi på film & käka chips. ^^ Gumman låg bredvid mig på natten så ja sov inte alls bra. Vaknade till så fort hon rörde sig & sen va hon även vaken typ en & en halv timme på natten. :( Va ganska trött när hon sen vaknade halv sju på morgonen! Men fick sova lite till för Elis tog Hailey. :)

På lördagen käka vi frukost & sega oss lite. Sen vid elva tog vi spårvagnen bort till Slottsskogen. :) Va lite tråkigt att de blev så dåligt väder bara. :( Snöade som bara den och blåste och man blev blöt. Vagnen vi hade me va ju värdelös att köra i snö oxå! De visste vi ju redan men vi trodde ju inte de skulle komma snö... Annars hade ja nog krånglat me den andra vagnen! Men iaf så kolla vi massa olika djur. Sälar, pingviner, älgar, gäss, rådjur mm. Blev inte så långvarigt för gumman tyckte inte alls de va kul när de va sånt väder. :( Lite synd! Åkte sen hem till Elis & de va fruktansvärt skönt att få på sig torra kläder och lägga sig under täcket. ;) Ssen när gumman somna så sov även vi. ^^ Ja & Elis gick sen ner till Willys och handlade tacos & när gumman somnat käkde vi de och kollade på film. :) Ja la mig tidigt för va svintrött!

Söndag, gumman vakna tjugo över sex. Phew! Bara att gå upp. Bäddade ner oss på golvet och vid åtta väckte ja älskling så ja fick sova en stund. Sen va vi bara allmänt sega... Tog mig se en dusch & pigga till lite. Sen packa vi ihop allt och tog en promenad upp för något berg så man fick utsikt över hela GBG. Ja va inte direkt intresserad utan vänta bara på att vi skulle gå ner igen. Haha. Gick förbi Elis och hämtade väskan och tog sen spårvagnen mot centralstation. Tog en fika me Tommy´s moster och kusin och sen satte vi oss på tåget. Fick en kupé vi satte oss i så de va skönt. :) Va även några till som satt där men dom va så trevliga så. :) Gumman va snäll på vägen hem oxå. :) När vi kom hem mötte massa upp oss så vi fick skjuts hem. :) Åkte förbi servus & hämta ut paket plus handla lite. :) Sen hem! Borta bra men hemma bäst. :) Gjorde inte så mkt sen. Kollade på två avsnitt av How I Met Your Mother sen la ja mig. Hehe. ;)

Idag vakna gumman kvart över sex. :O Förstår inte varför hon vaknar tidigare och tidigare när hon lägger sig senare.. :S Men men, får hoppas de blir bättre!

Nu har ja iaf strykt och bytt gardiner i tvrummet, städat, satt på en maskin me tvätt mm. Så nu ligger ja & tar de lugnt i soffan. ;)

Får se va som händer mer idag!

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback