Datum: 2012-01-10  |  Tid: 17:12:10 Allmänt  |   Kommentarer (0)

10 Januari

Idag hade älskling sovmorgon så ja & gumman gick upp vid halv åtta, la oss på filten på golvet och satte på teven. Kollade först på ett avsitt av Greys Anatomy & sen ett avsnitt av Desperata Hemmafruar. Som ja längtat efter dom. ;) Efter de dammsög jag lägenheten och plocka ur & i diskmaskinen. Väckte sen älskling som va seg på att gå upp som vanligt.

Natta kom sen på en kopp the & vi satt & tjöta. :) Slängde sen på oss kläder och trampa iväg till stan. Ja, älskling & gumman. Hade tid hos barnmorskan kl ett så tog lite prover, prata, mätte magen och lyssna på hjärtljuden på bebben. :) Magen va 23 cm (precis på "normal" kurvan) och bebbens hjärtljud låg ungefär på 145. :)

Efter de gick älskling till Markus & ja och gumman gick hem till Linda, Robin och Adam. :) Blev bjuden på fika och gumman & Robin lekte för fullt. :) Va där ett par timmar och nu har vi kommit hem. Gumman ligger och sover i vagnen nere i hallen så ja passar på att blogga. ;)

I lördags hade jag ett tupperwareparty här hemma. :) Tyvärr va många sjuka mm så vi blev inte så många. ;) Men de va trevligt ändå. :)

Nu vakna gumman så får sluta blogga nu. ;)

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback