Datum: 2012-02-21  |  Tid: 21:41:21 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Tisdag!

Igår fick ja sovmorgon till fem i åtta. :) Gumman kan om hon vill. ;)

Så de va upp och plocka lite sen göra iordning gumman och traska bort till dagis. Sara kom typ precis när vi skulle gå så hon haka på. :) Sen hem, kollade på ett avsnitt att Desperata Hemmafruar, Våra Bästa År, drack kaffe & tjöta. ;) Sen hängde hon även me när ja hämta hem gumman. :)

Hon va kvar en liten stund till sen tog hon bussen iväg. ^^Tror inte ja & gumman gjorde så mkt mer sen. ;) Står still i huvudet, kommer inte ihåg va vi gjorde resten av dan... Jo, ja kolla ju på ett par avsnitt av One Tree Hill som ja fick reda på fanns. ;) Så de gjorde min kväll. :)

Idag vakna gumman som vanligt vid sju. Tror vi gick upp typ tjugo över... Satte på några avsnitt av One Tree Hill, tog disken och kollade på VBÅ. Gick till mormor en sväng, sen hem och la oss och sov en timme vilket va riktigt skönt! Sen vid två kom Lollo och bjöd på semla. :) mumma! Sen började vi byta sovrum IGEN! Insåg nämligen att spjälsängen inte skulle få plats i de lilla sovrummet så va så illa tvugna. :/ Skulle ju gå me babykorgen men de skulle bli vääääldigt trångt! Så ja & Lollo tog de lätta och sen när älskling kom hem tog han sängen och bokhyllan. :) En byrå som grodorna står på e kvar i gummans rum men de fixar vi till helgen för då ska han städa de samtidigt som vi ställer de i vårat sovrum. :)

Så har mest grejat efter att Lollo åkte hem. Plockat iordning och tog även en svängom me dammsugaren. ^^ Slipper ja de imorgon. ;) Bara badrummet kvar...

Vi har käkat tacos oxå oså har ja kollat på ett avsnitt av Greys Anatomy. :) Även hunnit me en dusch så ska snart ta kattlådan och sen hoppa i säng. Gumman ligger i våran säng inatt me... Märks att hon har blivit van me de nu och inte vill sova i sin säng. :/ Hon har ju sovit hos oss sen i fredags eftersom hon varit smådålig fram och tillbaka. Konstigt nog bara på kvällarna... Men iaf, nu lägger vi henne i hennes säng och sen vaknar hon ca två timmar senare och inget funkar. Bara om hon får komma till våran säng. ;) Så vi känner att vi inte orkar kämpa me de nu utan vi tar de till helgen. Lite mysigt att ha henne mellan oss oxå. :)

Imorgon är de dagis för gumman så ja får se va ja ska hitta på. Ska mäta och se om ja får plats me nattduksbordena nu när vi har de stora sovrummet igen. Garderoberna e så dumma och öppnas åt fel håll. :/ Men får klura lite på de... Skura ska ja även göra. ^^

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback