Datum: 2012-02-15  |  Tid: 11:57:25 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Onsdag!

Igår va gumman jättegnällig! Så mormor tog henne när ja skulle till BM oså tog ja bussen ner. Alla värden såg bra ut, blodtrycket va bra och bebisens hjärtljud låg mellan 140 & 150 så vi sa 145. ;) Magmåttet va 30,5 så min mage växer lite väl fort sa hon så ja måste hålla koll på att den inte växer för mkt... Fortsätter den me de så måste ja till Näl och göra ett ul för att se att allt är som de ska. :S Kan va mkt vatten eller en stor bebis. Men tror inte de e något. :) Gått upp en del i vikt oxå men vi kom fram till att antagligen är ja en sån person som blir "stor" under graviditeter. Eftersom de va likadant me Hailey. Magen växte jättefort i början och sen sluta den växa så vi va oroliga för de ist. Haha. Så de e nog ingen fara iaf. :)

Efter besöket gick ja till Konsum och köpte kattmat oså hämta morfar mig. Gick in till mormor och morfar och fick lite mat. Sen gick ja & gumman hem oså kom Lollo en sväng. :) Sen körde morfar ner mig till tågstation så ja fick köpa ett busskort till älskling. Blir jämt lite billigare me 455 för ett månadskort än 34x2 om dagen. ^^ Åkte sen hem. Gjorde inte så mkt mer... Kolla på How I Met Your Mother som vanligt och la mig tidigt.  ^^

Idag gick vi upp kl sju. Gick me gumman till dagis vid nio, gick in till mormor & morfar en sväng, sen ner till Marie på en kopp kaffe & sen hem. Har nu bäddat sängen, kört igång en maskin me tvätt, dammsugit & skurat. Kollar på Hem Till Gården nu, sen ska ja hänga tvätt, köra igång en maskin till me tvätt och ta disken. Måste hoppa in i duschen oxå... Sen kommer Kattis hit en sväng. :)

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback