Datum: 2012-02-18  |  Tid: 19:40:03 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Lördag!

Kattis kom en sväng igår och sa hej. ^^ Sen käka ja mat & sen hämta gumman. :)

En stund efter att älskling kom hem så tänkte vi lägga gumman en stund för hon va trött. Då totalvägrade hon.. Så vi trodde hon va övertrött men vägrade sova... Emelie kom oså åkte ja & hon till affären och handlade. När vi kom hem så va gumman likadan så då började vi fundera på om de kunde va öroninflammation... Ringde vct men där skulle dom ringa upp typ en halvtimme senare så ja tog tempen på henne som visa 37.0 och sen gav ja henne en Alvdeon ifall hon hade ont i öronen... Efter en liten stund hjälpte den och hon blev jättepigg. :) Va meningen att vi skulle käka tacos och kolla på Breaking Dawn när gumman lagt sig men nu blev de så sent och gumman va vaken så vi käka tacos och sen åkte Emelie och Linus hem. Dom skulle till Vänersborg så förstår att dom inte ville åka för sent. :)

Men ja & älskling satte på filmen iaf och gumman fick ligga i barnvagnen så hon kom upp me huvudet. Ja orkade dock inte kolla klart på hela så gick och la mig. Sen vaknade gumman och grät och de va precis så att vi kunde ge henne en alvedon igen. (dom sa på Balder att vi skulle fortsätta ge henne de om de hjälpte plus nässpray) Så fick hon lägga sig bredvid mig så ja kunde lyfta upp henne på kudden om hon gled ner under natten... Hon sov lite oroligt men ingen fara så. Hon vaknade till vid halv tre men då gav ja henne en flaska och sen somna hon om. :)

Vid sju imorse vakna hon men vi låg kvar i sängen till tjugo över. Då gick vi ut och väckte älskling som låg på soffan under natten. ;) Sen gick ja & la mig igen. :) Hade dock väldigt svårt för att somna om så blev inte så mkt mer sömn. :/

Annars idag har vi mest slappat. ^^ Mormor har vart här en sväng, mamma har vart här en sväng och Lars har varit här.

Nu har gumman precis lagt sig, har en känsla av att hon kommer krångla lite ikväll eftersom hon sov bredvid mig inatt och sovit i vagnen under dagen... Älskling skär grönsaker och ja ska blanda dipp tänkte ja. :) Blir mys till melodifestivalen. :) Blir nog sängen direkt efter de för mig eftersom de e älsklings sovmorgon imorgon. ;)

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback