Datum: 2012-02-24  |  Tid: 08:27:56 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Fredag!

Idag kom de pengar in på kontot! Gud va skönt!! Så fattig som denna månaden har varit har de inte varit på länge! Usch! Finns en risk att denna blir de oxå... Men men, sen ser de ljusare ut iaf. :) Härligt!

Igår gick vi upp runt sju. Ja va som en zombie så låg & halvsov i soffan. ^^ Sen städa lite som vanligt och sen kom Kattis en sväng. :) Efter de gick vi ner till Marie och Eliaz. :) Va ute en liten stund och sen gick vi in. Blev inte så jättelångvariga eftersom jag blev jättehungrig och gumman likaså. ^^ Hem & käka två små smörgåsar och gumman fick en flaska framför teven. :) Sen la vi oss i soffan och myste och båda somna. Haha. ^^ De va skönt! Sen kom älskling hem så då lagade vi mat. Efter de kollade ja på Biggest loser och efter de va de bad för gumman. :) La henne sen runt åtta och satt framför teven ett tag. La mig redan vid halv tio..

Gumman sov i sin säng i sitt rum inatt. ^^ Tänkte ju börja kämpa me de nu i helgen men igår på dan så började ja kämpa så hon sov sin f.m lur i sin säng så va lika bra att fortsätta. ^^ Gick bättre än ja trodde. *peppar peppar* De va lite gnäll oså innan hon väl somna & hon vakna någon gång innan vi la oss. Sen vid ett typ vakna hon och ville inte sova. Hon skrek inte men hon låg bara och tittade och när jag gick ut därifrån skrek hon. Lät henne skrika en liten stund oså gav ja henne flaskan oså somna hon. :) & vakna tio över sju. :) Gött!

Idag ska gumman egentligen till dagis men går magsjuka där och en hel del har tydligen fått de så hon får va hemma idag för vill inte riskera att vi får de. :) Så ska ta en busstur me mormor (gammelmormor) till stan om ca en timme. :) Handa lite på Netto! Va en del saker på inköpslistan som de va billiga priser på där så lika bra & åka dit. ;)

Tog fram den andra barnvagnen förut oxå. :) Sulkyn! Liten och smidig. :) Skönt att snön är borta så man kan använda den igen. ;) Plus att de e mkt större varukorg så e bra när man handlar. ;)

Sen får vi se va som händer. Älskling slutar tre idag så de e skönt och ikväll har vi bestämt pizza! Va längesen nu! Fredagsmys som sagt. :)

Ha en bra fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback