Datum: 2012-04-02  |  Tid: 15:27:52 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Schema!

Gumman har ju alltid krånglat me maten... Först nu när hon börjat på dagis som börjat äta lite. På dagis äter hon jättebra på lunchen nu (så länge de inte är något hon inte tycker om.) Idag hade hon ätit två portioner. :) Så duktig så! Meeeen, hemma vill hon inte äta! Men måste tyvärr erkänna att de är vårat fel... Vi ger henne ju flaskan när hon är hungrig. Sen när vi gör mat så är hon antagligen inte hungrig... Så de e ju inte konstigt. På dagis får hon bara flaskan om hon ätit dåligt på lunchen.. Så satt & tänkte lite nyss och de sluta me att ja gjorde ett litet matschema för gumman.

Inget ja tänker tvinga henne till att äta på just dom tiderna utan vi får pröva oss fram. Men de e på ett ungefär iaf. Fram till klockan tre typ så är de iaf samma tider som dom har på dagis. :) Sen får vi se hur de blir på eftermiddagen. :)

Måste verkligen bli hårda på att följa detta nu så hon kan sluta äta ersättning någon gång!

Just nu ser de schemat ut såhär:

* 7-8 Frukost (beroende på när hon vaknar) ; en flaska ersättning/välling
* 9.30 Mellanmål ; frukt
* 11.30 Lunch
* 14-14.30 Mellanmål ; frukt/smörgås/yoghurt
* 16.30-17 Middag
* 19-20 Kvällsmål ; en flaska ersättning/välling

Så får vi se om tiderna ändras eller hur de blir. :) Plus att hon antagligen kommer fortsätta äta en flaska ersättning/välling på natten. ;)

Får hoppas att vi kommer in i dessa rutiner för är bra att ha de när bebisen kommer också så man kan få in h*n i samma sen. :)

Men som sagt så är de ju mest upp till oss. ;) Eftersom hon har börjat ta napp kan de bli lite enklare oxå eftersom hon antagligen har använt flaskan som ersättning av nappen. Så vi får se. :)

Kanske inte världens roligaste inlägg men kände att ja behövde skriva de för att peppa mig själv. ^^ Ni behöver ju som sagt inte läsa. ;)

Tänkte försöka ta ett kort på barnens nya vrålåk oxå om någon är intresserad! :) Meeeen får ju aldrig någon kommentar längre så känns som de kan kvitta. :/ Kanske skulle lösenordsskydda bloggen så man vet vilka som läser. ^^ Nu har ja ju lixom ingen aning...

Såååå, VEM ÄR DU?

Kommentarer
Postat av: Sara

ja vill se vagnen :) (skräll att du redan bytt förresten :P)

2012-04-03 @ 11:53:47
URL: http://sarabodin.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback