Datum: 2012-04-20  |  Tid: 21:02:54 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Oj oj oj...

Tänkt att blogga flera gånger men inte blivit av. ^^

Har iaf inte hänt så värst mycket sen sist.. Ingen bebis heller. ^^

Va iaf hos Lollo i måndags. :) Tog bussen dit & mamma hämta mig sen. Vi gjorde inte mkt, satt typ & tjata hela tiden. ^^

Onsdags va ja me Sandra till affären & sen me in på en kopp kaffe efter de.

Vart hos Marie på kaffe & sen har ja bara vart hemma tror ja. ^^

Igår när mamma slutat jobbet tog vi en tur till Säffle så ja fick köpa medicin till fiskarna. Dom har nämligen dött för oss en hel del. :/ Men nu verkar dom som e kvar ha piggnat till iaf. :) Va även in till Netto en sväng och handlade lite.

Idag har gumman vart hemma från dagis. Hon har haft diarré dom senaste två dagarna och igår va de så rött och sved jättemycket för henne när vi torkade. Så fick ner till Apoteket och köpte en superduper salva! Imorse när hon vakna va de inte alls lika rött. :) Så den va bra! Ingen diarrë idag men hon fick va hemma eftersom hon va röd & de. Magsjuka har de inte varit iaf så tror att de är för att hon får en del tänder nu. För annars har hon mått bra, ätit & sovit & lekt som vanligt. :)

Ja har vart nere hos Marie ett par timmar & bara tjötat. Sen vart hemma resten av dagen.

Nu sover gumman, Tommy spelar och ja sitter i soffan me datorn i knät, ett glas vatten och en påse naturgodis. :) Är sugen på choklad men de har vi ingen. Tur e väl de. Haha.

Imorgon är de marknad här i stan. Dock ska inte vi gå. Inga pengar & ja kan knappt gå för gör ont så skulle nog ta mååånga timmar för mig att gå till stan. Hehe.

Nu på kvällen har ja haft en del förvärkar. Tog alvedon förut men hjälpte inte. Just nu är de ganska lugnt iaf. Bara sammandragningar men dom gör ju inte ont iaf. Bara väldigt störande när magen blir stenhård. ^^

Anja & Marie trodde ju att ja skulle få bebis idag den 20e men tji fick ni. ;) Tror inte bebisen hinner komma inom dom närmsta tre timmarna. ;)

Nä nu vet ja inte va ja ska skriva mer. ^^

Får se om ja orkar mig på att blogga snart igen. ;)

Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Emelie

bebis kommer 22/4 ;)

2012-04-20 @ 22:21:13
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Anjelica

Typiskt, det blidde inte igår hehe

2012-04-21 @ 12:53:17
URL: http://bettyooop.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback