Datum: 2011-11-09  |  Tid: 14:02:33 Allmänt  |   Kommentarer (0)

9 November

Nu va de ett tag sen ja bloggade så kanske får försöka mig på ett inlägg. ^^

Älskling och gumman gick precis för dom skulle ta en promenad me Markus. Ja ska snart hoppa in i duschen tänkte ja och sen slänga mig i soffan. ^^

Städat har jag gjort idag. Känns som ja gör de varje dag. ^^ Men men. De går fort att dammsuga av, tur att man inte har större lägenhet. ;) Storstädade ju höromdan så va inte så mkt ändå.

Va har vi gjort de senaste de?

I fredags va ja bort till Sara på en fika och sen hem. Emelie kom oså åkte vi och handlade. Käkade tacos och efter att gumman somnat så satte vi på en film. Paranormal Activity 3. Va som dom andra typ. Ja va ju lika rädd som vanligt. Haha. Synd bara att de va dåligt kvalité för när de va mörkt såg man inte så mkt. Men men. ^^

Tror inte vi har gjort så mkt annars.

Igår va ja, Marie och Linda & barnen ute på en promenad i typ två timmar. Härligt!

Idag vet ja inte va vi ska göra mer. Ska försöka iväg och handla iaf och kanske en liten promenad me Marie.

Gumman har snart fyra tänder nu. :) En som syns jättemkt, en som snart syns mkt och två som precis brutit ut från tandköttet. ;)

Går gör hon mycket också. Jätteduktig! :) Va iväg och köpte ett par skor till henne häromdan för tänkte att hon ska få gå lite ute, typ när vi går till mormor oså. :) Dock tycker hon inte om att ha skor på sig så hon får vänja sig lite me dom först. ;)

Nä nu skulle Lollo komma på kaffe så får slänga mig i duschen. ;)

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback