Datum: 2011-11-27  |  Tid: 17:03:44 Allmänt  |   Kommentarer (0)

1e Advent

Jahopp, redan första advent. Känns inte riktigt som de eftersom de inte är någon snö men. Istället har vi storm och regn. ^^ Härliga sverige. ;)

Under veckan har ja inte gjort så mkt som vanligt. Tvättat fönstrena har ja gjort och fått fram stakarna iaf. ^^ Storhandlade i fredags och va även in på Jysk och köpte ett täcke till gumman. :) Hon är väldigt varm av sig så hon brukar inte vilja ha de men nu är det väldigt kallt i sovrummet eftersom elementet inte funkar. :/ Får hoppas vaktmästaren kommer till veckan och fixar de!

Igår gjorde älskling första knäcken. ;) Blev inte så god. Beror antingen på fel sirap eller på formen vi hade så inte sockret spred sig. Well well, får hoppas de blir bättre nästa gång. :)

Idag är älskling och gumman i Vänersborg och hälsar på fadder faster Lisa. ;) Skämt åsido, Faster Emelie. :) Så jag har passat på att sovit en stund (vaknade med världens huvudvärk), slappat i soffan framför teven, dammsugit och skurat hela lägenheten, plockat och dammat, plockat ner lite grejer i förrådet såsom lära-gå-stol, babysitter och bilstol. Sen har ja gjort iordning adventsljusen och fått fram alla tomtar. ^^ Har dock för lite möbler och för mycket tomtar. Haha. Va lite svårt att hitta plats till alla. ^^ Några saker åker ner till förrådet igen. ;)

Nu har ja duschat och precis käkat lite. Ska snart byta sängkläder tänkte ja. De jobbigaste utav allt. ^^ ;) Men blir gött att lägga sig ikväll nyduschad i nybäddad säng.

Hoppas ni har en bra första advent!!

Imorgon är de Näl och Ultraljud som gäller. :) Hoppas bara inte de blir något krångel med tåget! Håll tummarna för att allt är som de ska med våran lilla bebis. :) Och håll tummarna för att de bara är en. ;)

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback