Datum: 2011-11-16  |  Tid: 11:44:20 Allmänt  |   Kommentarer (1)

16 November

Jaaaaa. Då va de längesen ja uppdatera igen. ^^ Har tänkt gjort de flera gånger men aldrig blivit av. ^^

Va ju i Frändefors under helgen. :) Va även och hälsa på farmor och Claes och de sluta me att vi åkte in till Trollhättan oså fick vi en pulka till gumman. :) Så nu kan snön komma. ;)


Va gjorde vi mer tro? Käka tacos gjorde vi och hade de trevligt. :) På söndagen va älskling och Rasmus på vattenpalatset och under tiden va ja, gumman och hennes farmor och kollade i olika barnaffärer. :) Gud va mkt fint dom har! Man skulle va miljonär. ;)

De va då ingen höjdare me tåget! Vi har en alldeles för stor vagn för de. Haha, den va för bred för trappan så fick lyfta den jättehögt för att få in den. ^^ Lite jobbigt kanske. ;)

Sitter och funderar på va vi ska köpa för sittvagn till gumman. Behöver ha en lite smidigare när vi åker tåg mm. Sen den vagnen vi har nu går bara in i mammas bil om man tar av hjulen så vill ha en mindre. Vi ska absolut inte göra oss av me den vi har för den kommer va jättebra under vintern när de är massa snö. :) Så vi ska inte byta vagn utan ha en till som är lite smidigare när man reser oså. :) Underlättar så mkt! Ja vill ju dock inte egentligen att hon ska sitta framåt än för tycker att hon är för liten men... Kommer ju inte använda den andra hela tiden så. ;)

Dessa funderar jag mellan :
Brio Race 2010

Eller en 2me New York

Brio'n är ju mer stabilare oså men en trehjulig är smidigare. Har verkligen beslutsångest. Tittade och kände på en sån trehjulig vagn och ja gillade den. Men ja vet inte... Får fundera på de. Har till den 28e på mig. :) Men lutar nog mest åt den trehjuliga.

Någon som har några tips? :)

Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Köp brion istället,lättare när snön kommer:)

2011-11-16 @ 12:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback