Datum: 2011-05-07  |  Tid: 11:05:48 Allmänt  |   Kommentarer (3)

Lördag!

Igår va ja som sagt ner till Näl me mamma. Trodde att ja skulle magnetröntga mitt knä för de sa läkaren sist gång... Men när ja kom dit så undersökte han knät igen, ja fick fylla i en hälsodeklaration & sen fick vi åka hem. Så ska ja få en kallelse hem om magnetröntgen. Suck! 300 spänn för en jävla undersökning som dom gjorde exakt likadan förra gången... Gött surt!

Efter vi vart på Näl åkte vi in på Bloms. Skulle ha regnskydd till barnvagnen men de va ju slut såklart. :( Typiskt! Får hoppas att de inte börjar regna. ;) Men iaf så hitta ja en tunn jacka & ett par byxor till gumman. :) Fanns inte så mkt roligt tyckte ja så de va tråkigt.. Men hitta ngt iaf. ;) Jackan ja köpte fanns även i rosa men tänkte att allt behöver faktiskt inte va i rosa. XD

Jackan:

Sen på eftermiddan somna vi alla tre. ;) De va riktigt skönt! Inte varje dag alla sover samtidigt på dan. :) Sen kom mamma & mormor & hälsa på en sväng. :)

La sen ner gumman i barnvagnen & gick ner till stan. In på ica & där träffa vi på Kattis, Simon & Maria. :) Va längesen!! Va sen in & handla lite & hämta ut ett paket. :) Där va de ett par jeans till gumman, ett par korta leggins till gumman & två linnen till mig. Ett va för stort tyvärr. :( Så får väl skicka tillbaka de.

När vi kom hem så satte vi på grillen direkt & grilla kött. :) Till de blev de pommes & grönsaker. ^^ Gumman fick gröt som vanligt när vi äter kvällsmat. :)


Efter maten kolla vi klart på första Harry Potter filmen ja somna från i förrgår. ;) Satte även på den andra men ja gick & la mig. ^^

Nu ligger gumman & sover & älskling städar hos grodorna. Lars kommer hit sen oså ska vi grilla kyckling! Mumma! :) Annars händer de nog inte så mkt mer idag. ;)

Ha de bra!
Pröva pappas t-shirt. ;) ♥

Kommentarer
Postat av: Anja

Klockren bild i Tommys tröja (Har bild från när jag var liten o hade pappas t-shirt på dig, så det kommer hon gilla när hon blir äldre hihi)

2011-05-07 @ 12:29:00
Postat av: Sara

Söt jacka du köpte :) köpte en sak till Hailey igår men de kan hon nog inte använda än :P

2011-05-08 @ 10:05:16
URL: http://www.finest.se/sarabodin
Postat av: Sara

Ja veet! Men det är svårt att inte bry sig, man blir ju ledsen samtidigt som man blir förbannad och frustrerad. Men men, som du säger, ingen idé att lägga ner energi, det är svårt, men jag ska försöka.:P



Hoppas allt är bra med dig gumman!

Vi måste ses snart, jag har ju inte träffat din lilla pluttfisa än.:)



Kramar

2011-05-09 @ 13:38:41
URL: http://ragefromwithin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback