Datum: 2011-03-21  |  Tid: 14:23:59 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Måndag!

Skrutta vakna vid halv åtta & ville inte somna om. ;) Så va bara & gå upp. Men vid nio somna hon om & sov ca en timme så ja passa på ja me. :) Skönt!

Sara kom hit vid tjugo i elva & åkte hem halv två. Så vi har druckit kaffe & tjötat. :) Trevligt!

Har inte riktigt vart min dag idag! Imorse välte ja burken som vi har skrutta´s ersättning i så de åkte ner på golvet så de va ersättning överallt. :O Sen förut när vi drack kaffe så råka ja sparka omkull kaffekoppen så de va kaffe överallt. Haha. Undrar va som mer ska hända idag. ;)

Har äntligen fått tummen ur & ringt till försäkringskassan. "Anmälde" ju om föräldrapenning för typ en månad sen men fortfarande har inget hänt. Så hon sa att dom inte ens hade börjat me de ärendet. Suck! Så de va tur att ja ringde för hon ja prata me skulle göra en ny journal som hon skrev att de skulle utbetalas snarast på. Så nu borde pengarna komma vilken dag som helst. Blev lite orolig för hyran mm. Men nu kan ja slappna av. ;)

Nu somna skrutta i babysittern. :) Sötnosen min. ♥ Finns ingen bättre än henne! ♥

Ha de bra!



Kommentarer
Postat av: Lina

Ja de är samma här, de flesta klagar på näl. Ja upplevde det inte sååå dåligt men de är ju olika :) Brukar du aldrig va på öppna förskolan eller så??

2011-03-21 @ 14:29:44
URL: http://linadahlberg.blogg.se/
Postat av: Marie D

Jaa, ursch det är så jobbig när dom små är sjuka. Man är så hjälplös. Tänk om solen hade vart framme, då blir man på så mycket bättre humör : ) Hoppas det blir bättre i veckan !

Allt bra annars?

2011-03-21 @ 15:03:13
URL: http://mariedahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback