Datum: 2011-03-19  |  Tid: 14:15:03 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Grejar...

Grejar för fullt här hemma som vanligt. ;)

Gjort iordning lite inför att den nya teven kommer till veckan. ;) Skulle dock ha köpt me väggfästen men de hade ja inte en tanke på. :( Ingen som har några liggandes? ;)

Ska även hämta ett nytt soffbord sen. :D Ett liknande vi har faktiskt fast mkt mindre & en annan färg. :) Så de ska bli skönt & få bort detta stora bordet. ;) De andra kosta bara 100 kr så de kände vi att vi hade råd me. ;) Letar efter ett annat databord oxå men hittar inget bra/billigt. Kan/vill inte ha de databordet vi har nu för Hailey kommer kunna riva ner grejer på de sen när hon ska börja springa runt i lära-gå-stolen. ;) Plus att de e ganska ostabilt. ^^ Men ingen brådska än iaf. Skulle vilja ha ett sånt dom har på Ikea men hittar de inte så funderar på om dom har slutat me dom? Aja, de löser sig nog de me. ;)

Funderar på om ja ska ta & byta gardiner i vardagsrummet oxå. ^^ När ja ändå håller på. ;) E lite småtråkigt me helsvarta gardiner. Men får se va ja orkar me. ;)

Skrutta har sovit en bra stund nu. :) Mkt längre än va hon brukar göra på dan! Men då vakna hon ovanligt tidigt idag oxå. ;) Ja & älskling passa på förut & göra oss en varsin kopp te & satte oss ute på balkongen i solen. Gud va härligt de va! :D Dock mådde ja lite illa för de påminde mig om förra året när de va i början på min graviditet då ja mådde så jäkla dåligt. Mådde illa konstant hela dagarna & då satt ja & Marie ofta ute på våran balkong & drack te & tjöta. ;) Så de blev lite flashbacks. ^^

Nä, nu får ja fortsätta greja lite innan skrutta vaknar. ;)

Hoppas ni har en trevlig dag i solen! :) ♥

Kommentarer
Postat av: Lina

Japp ja va på Näl, har hört mycket negativt därifrån men trots att de blev som de blev är jag ganska nöjd! Men blir det någon mer så blir de nog karlstad här med :)

Men hon va inte så stor ändå då.. Tuva växer verkligen så de knakar för hon väger redan 3500 g och är väl 51cm om ja inte minns fel ;) De går verkligen fort....

2011-03-19 @ 17:16:59
URL: http://linadahlberg.blogg.se/
Postat av: Anja

Jäklar va fin bloggen blev nu, det gjorde du snyggt!:)

2011-03-19 @ 19:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback