Datum: 2011-01-27  |  Tid: 12:16:15 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Härlig natt!

Gud vilken härlig natt. :D

Skrutta va jättegnällig & ville tutta hela tiden igår kväll samtidigt som hon gnällde för att de antagligen inte kom tillräckligt mkt mjölk åt henne. Så efter många om & men bestämde vi oss för att ge henne lite ersättning. Hon tog inte flaskan så bra men lite fick hon i sig. Gav henne oxå från en sked så att hon skulle få i sig tillräckligt.
De va inte mkt hon ville ha. Kanske 5 ml ell ngt.
Sen skrek hon en stund & rapa lite sen vid halv ett så somna hon.
Trodde aldrig hon skulle sova för natten då men hon vakna inte förrän halv sex imorse. :D Så åt hon i en kvart ell ngt & somna sen om. Vakna vid kvart i åtta & ja gick ut i vardagsrummet me henne för trodde inte hon skulle somna om. Men så åt hon en liten stund & somna sen om igen. ^^ Så då gick ja & la mig än en gång. ;) Kunde dock inte somna om för va ganska pigg men de va gött & bara ligga & dra sig. :)
Sen vakna hon vid halv tio ungefär.

Hon fick även ta sig ett bad idag. :)
Först spydde hon en gång på skötbordet men de va inte så mkt så de räckte att tvätta av henne me en våtservett.
Sen låg hon i soffan & då spydde hon en gång till & då va de en del så de kom över hela henne så då fick hon bada. :) De tyckte hon va gött. :) Hon älskar & va inlindad i handduk efter hon badat & sen när hon e inlindad i filt för & få upp värmen. :)

Skruttas bajs e grönt ibland. :S Idag va de jättegrönt & även som skum.
Läste på internet & de kan bero på att hon inte får i sig den feta mjölken när hon äter så har börjat ge henne samma bröst två gånger hon äter & sen byter ja ist för att byta varje gång. Så får hoppas att de blir bättre.
Läste att de annars kan bero på laktosintolerans ell ngn infektion i kroppen. :S
Men ska avvakta tills imorn & hoppas på att de blir lite bättre. Annars får vi ringa bvc sköterskan så får dom ta en lite koll på henne. Men vi får hålla tummarna. :)

Har precis tatt en dusch, Va den första duschen på länge som ja inte behövde stressa ihjäl mig & va helt svett när ja e klar. XD Så de va riktigt skönt. Tog extra lång tid på mig. ;)

Nu ska ja snart ta & blåsa håret innan ja börjar frysa. ;)

Ha de bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback