Datum: 2011-02-17  |  Tid: 20:23:38 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Torsdag kväll.

Skrutta har precis fått ersättning så nu sitter hon & bajjar. ;) & skrattar åt pappa. ^^ ♥

Idag ville inte skrutta ta flaskan först. Även fast hon va jättehungrig. Älskling försökte först men gav upp ganska snart. Men ja tänkte då f*n inte ge upp i första taget. ;) Så efter en stund tog hon den allt. :) & hon fick i sig mellan 60-70 ml. Så de va bra. :)

Va ju som sagt ner till BVC idag & skrutta väger nu 4550 gram & är 58 cm lång. :) Växer så de knakar verkligen! Hon va lugn & snäll & låg & prata & skratta på skötbordet. ;) Gick till 4cMore efteråt & hon va så ledsen när hon låg i vagnen. Bara skrek & skrek. Så hon fick lite mat när vi va på 4cMore så blev hon lugn. :) Men sen när vi la henne i vagnen så börja hon skrika igen. :( Efter en stund tog älskling upp henne & bar henne ist. Till slut somna hon & då kunde vi lägga ner henne. :) Bortskämd liten skrutt vi har. ;) Men bara hon e nöjd så får de bli så. :)

Kallt satan va de ute idag. :S Ändå va de inte så många minusgrader. Men ja hade typ ingen känsel i mina lår när vi kom hem. Usch! :(

Imorn ska vi ner till Familjecentralen igen. Fast då ska vi på babymassage. :D Ska bli spännande! :) Mamma kör oss ner & hämtar oss oså ska vi till EuroCash & handla efteråt. :)

Annars blire nog inte så mkt mer som händer imorn som vanligt. ;)

Ni får gärna lämna lite kommentarer! Blir lite roligare & skriva då. ;)

Ha de bra! ♥


Kommentarer
Postat av: mli

Ja det ser hel knäppt ut i min webbläsare med,, har redan gjort om det flera gången och det blir inte bättre,, fast i vanliga explorer webbläsaren så såg det ut som det skulle..Lustigt att det blir knas med den designen för den är bara gjord för blogg.se :S



Vart får du dina gratis blogg-designer ifrån?



Tack för hjälpen :)

2011-02-18 @ 09:20:17
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: mli

Ja visst är det lustigt :S

Och så störande också,, gillar inte att hlla på med det för det tar såntid och blir aldrig nöjd men tyckte verkligen om den designen och ja men då ska de krångla ;) hehe :)

Ska ta mig en titt på den sidan:)



Det med </br> funkade iaf tack :)

2011-02-18 @ 10:19:24
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback