Datum: 2010-12-13  |  Tid: 10:53:58 Allmänt  |   Kommentarer (0)

40 Veckor <3

Om din bebis föddes 'i tid' så kan vi gratulera! 75% av alla bebisar föds senare än det förlossningsdatum som föräldrarna givits, så var inte orolig om du fortfarande går i väntans tider. Det kanske verkar som din bebis helt enkelt inte vill lämna sitt mysiga bo därinne, men studier har visat att de flesta bebisar som är 'sena' inte alls har gått över tiden, utan att deras förlossningsdatum varit felberäknat. Ditt blodtryck kommer att kontrolleras av sköterskan om du är väntande förstföderska och nästa vecka är det dags att träffa barnmorskan igen — om du inte har fått din lilla då, förstås!



Dagen me de stora D:t idag. Ingen bebis ännu. :( Trodde de va på gång igår kväll för de gjorde extremt ont!! Men såklart så gav de sig. :( Vore skönt & ha de gjort nu! Men men. Bara & vänta. ^^ Får hoppas att de blir snart iaf!

Kan inte fatta att de redan e 13 December. Känns som de va igår ja fick reda på att ja va gravid & skulle ha runt Lucia. ^^ Då kändes de som en lång evighet men de har gått extremt fort. Ja menar, vart har året tatt vägen? :O Men de e gött oxå. :)

Nä, ska kolla tv nu. :)

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback