Datum: 2013-01-17  |  Tid: 22:21:33   |   Kommentarer (0)

torsdag.

idag startade vi dagen me att åka bort till kyrkan på kyrkans barntimme :) de va ja, hailey, carro och Julia :) mycket trevligt!

efter de åkte vi och handlade och sen hem ^^ va hemma en kort stund och sen va de dags att åka till skolan för att ha engelska. ;) slutade tidigare och åkte hem. :p

mamma kom och vi käkade mat. greja lite och sen va de dags att åka iväg på träning me carro. ^^ så jäkla skönt att ha kommit igång plus att de är kul :)

till Ica efteråt och sen hem igen. ^^ mätte mig och de hade redan hänt lite på bara en vecka. :D så jäkla kul att se någon skillnad ;) skulle vägt mig imorse men de glömde ja så får göra de imorgon när ja vaknar ;)

kanske skriver ut resultaten här imorgon. ;)

nu ska ja sova! natti.

Datum: 2013-01-16  |  Tid: 22:23:18   |   Kommentarer (0)

onsdag.

idag va gumman på dagis och ja & lilleman gick bort till jossie och spenderade ett par timmar där. :) sen hem och städade kaninburen mm och sen kom carro och Julia hit när gumman va hämtad på dagis. :)

gick sen me ner till dom och käka mm och sen va vi iväg och tränade :) härligt!

va till affären en sväng efter de. hem, käka lite, duscha och nu ligger ja nerbäddad i sängen. :)

imorgon förmiddag ska ja och gumman me carro och Julia till församlingshemmet en sväng. ^^

sen på eftermiddagen är de skolan som gäller och på kvällen träning igen. :) ska även hinna handla emellan där oxå. ;)

nu ska ja försöka sova så ja orkar upp me våran morgonpigga son imorgon ;)

ha de bra!

Datum: 2013-01-15  |  Tid: 22:32:40   |   Kommentarer (0)

krångel!

skrev test i de förra inlägget pga att för typ tre veckor sen skrev ja ett låååångt inlägg som ja inte kunnat lagt ut. :@ ja försökte jättelänge, ja ominstallerade appen men inget funka. till slut, idag så verkar de gå. ^^ får hoppas att de inte berodde på att de förra inlägget va så kort. :p

va har haft de senaste de? hade en jättetrevlig nyår. :) ja har börjat plugga. ska läsa religion, samhäll och engelska. ^^ sen har även ja och carro börjat på friskis och svettis. :) shit va kul de är. :D har verkligen hittat mitt träningssätt. ^^ så vi har mätt oss och vägt oss. :) kanske får ni veta lite resultat på torsdag då de är en vecka sen vi mätte/vägde oss sist. ;)

hoppas dock inte på någon större skillnad efter en vecka. haha.

igår va de bvc me lilleman :) älskling fick gå då ja va på skolan. ^^ han väger nu 8990 gram och är 70 cm lång. :) hörseln och alla tester va jättebra. :)

nu går mina ögon i kors så får väl ta och slå ihop dom. ^^

ha de bra!

lämna gärna en kommentar om vem du är och hur du hittat hit om vi inte känner varandra. ^^ nyfiken på vem som läser min blogg nu för tiden. ;) inte för att den är så intressant men. haha :p

Datum: 2013-01-15  |  Tid: 22:23:24   |   Kommentarer (0)

test..

test..