Datum: 2011-06-30  |  Tid: 22:22:04 Allmänt  |   Kommentarer (1)

TutBingo :)

Precis kommit hem från Kamratgården där jag, Sara och Lollo har varit på tutbingo. :) Va kul! Dock vann vi inget. :( Ja trodde det en gång men jag blev så rörig så det var fel. Haha. Så kan de gå. ;) Sen satt vi alla tre me ett nummer kvar till två tusen men inte vann vi inte. ^^

Idag har jag jobbat 7-13. Dagen går så fort när man jobbar den tiden. ;) Cykla sen hem & busa me skrutta. :) När älskling kom hem hade ja mat klar till honom/oss, fiskbullar och potatis. Mumma! Gjorde även köttfärsås till gumman men de gilla hon inte. Spydde som vanligt. ^^ Så får börja ge henne lite då och då så hon vänjer sig. :)

Igår tog jag och gumman en promenad ner till stan. :) Gav henne nappen som vanligt så hon kunde leka me den & vips så hade hon stoppat den i munnen och sög på den. :O Blev riktigt chockad!! Sen somna hon tom med den. :) Duktig tjej de. ;) Fika sen på Rio och sen gick vi bort till Vct för hade tid me mina tår. Hon greja lite & sen ska ja tillbaka imorgon för att se om det har hjälpt och har det inte gjort de så ska dom ta bort naglarna på dom tårna. :S Så hoppas de är bättre!

Sen kom mamma och hämta mig och gumman oså åkte vi it till stugan. Va där ett par timmar och sen åkte vi hem och Lars kom och hämtade mig, gumman och älskling oså åkte vi ut till Tösse på kalas. :) Riktigt kul!

Va hemma jämt innan halv nio så gumman somna senare än vanligt (den tiden vill ja att hon ska somna varje kväll egentligen.) Så inatt vakna hon bara två gånger. :) Sen ville hon ju upp sex som vanligt men "tvingade" henne att somna om idag igen. Eller ja, mamma fick göra de eftersom jag gick till jobbet. ;)

Imorgon är det jobb igen 6.45-13. Efter det kommer Kattis hit på en kopp kaffe. :) Sen vet ja inte va de blir. Inget speciellt skulle ja tro. ;)

Ha de bra!


Datum: 2011-06-29  |  Tid: 07:52:20 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Onsdag.

"Tvingade" gumman att somna om förut & de funkade. Trodde inte de skulle göra de men de gjorde de. :) Låter hemskt men med att jag tvingade så menade jag att jag tog inte upp henne ur sängen utan hon fick ligga kvar tills hon somnade om. Hon grät lite men de va inte gallskrik eller så. Tog ju en stund innan hon somna men till slut så. :) Så vi gick upp nu halv åtta. Känns lite bättre än & gå upp innan sex varje dag. ;) Så detta ska ja försöka fortsätta me. :) Inte så lätt när ja jobbar & själv går upp klockan sex men vi får se hur ja löser detta...

I måndags jobbade jag 7-13. Va riktigt gött & jobba den tiden. ;) Dagen blev så lång på något sätt. Mamma va här och bjöd på jordgubbar sen när jag kommit hem. :) Mumma. Kommer inte ihåg va jag gjorde mer... Men på kvällen iaf så var ja ner till Marie och satt & tjöta ett tag. :) Gumman va kvar hemma för hon sov. ^^

Igår städade jag på förmiddagen. Sen kom mamma hit på mat & sen åkte vi till stallet en sväng. :) Mamma släppte sen av mig vid jobbet oså jobbade jag 15.45-20.45. Direkt hem & gjorde inte så mycket.

På kvällen fick ja även reda på att min kära vän Marie fick sitt efterlängtade barn och det blev en pojk. :) Bara en månad för tidigt. ;) GRATTIS!! Så nu väntar jag på att dom ska komma hem me honom så jag får bli lite avundsjuk. ;) Men dom blir nog kvar ett tag för den lilla ligger i kuvös. :( Men håller tummarna för att han blir bra snart! ♥

Idag är jag ledig. Så ska ner och fika me Sara sen och klockan ett ska jag till vct me mina tår. Äntligen har ja hittat en sköterska som ger mig hjälp och inte bara skickar hem mig med olika läkemedel. Så nu hoppas vi att vi får ordning på mina tår. ;)

Ha en bra dag!

Datum: 2011-06-29  |  Tid: 04:34:53 Allmänt  |   Kommentarer (1)

..............

Nu har gumman vart vaken i typ en & en halv timme och VÄGRAR somna om...

Ja vet verkligen inte va ja ska göra för att hon ska sova bättre...

Detta börjar ta på mig något så fruktansvärt psykiskt så jag lägger snart in mig själv på psyket känns de som...

Ja gråter varje natt för att hon håller på såhär...

JAG VET att de är såhär att vara småbarnsförälder.. Men varför??

Datum: 2011-06-28  |  Tid: 21:49:57 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Älskar!


Det finaste jag har! ♥

Datum: 2011-06-27  |  Tid: 18:10:35 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Tråkiga..

Vad tråkiga ni är som inte kommenterar!!!! ^^

Datum: 2011-06-26  |  Tid: 19:10:45 Allmänt  |   Kommentarer (0)

från mobilen

Får bli ett mobilinlägg idag så texten kommer nog sitta ihop men de får ni stå ut Me. ;) Mamma va här på fredag kväll och åt mat med oss och kollade på film. :) mys! Gick och la mig rätt tidigt... Igår va ja iväg och storhandlade. Phew, de va jobbigt. XD men gött när de är gjort. :) åkte sen Me mamma till stallet och sen hem. På kvällen åkte ja iväg till Sara och tog någon cider och satt och tjata. Mycket trevligt. :) cykla sen ner till stan och Gn på hc. Kan ju dock inte påstå att det var värt 180 kronor för att gå in där för roligare har man ju haft. Men det var trevligt att komma ut iaf. :) blev lugnt för min del iaf eftersom ja skulle upp och jobba idag. ;) Jobbade 11-16 så de var en kort tur idag. Skönt de Me ibland. :) Har städat lite smått nu och bytt sängkläder och gumman ligger i sin säng och ska sova. Ja, älskling och Emelie ska kolla på film å äta gott. :) Hittade mer malbebisar i akvariet förut också så nu har vi typ 100-150 styckew. haha. så får börja sära på dom nu för nu räcker de. IMorgon ska jag jobba 7-13 så får lägga mig i tid ikväll. ;) Nu va de jobbigt att skriva så får slänga in ett imorgon istället. ;) Ha det bra.

Datum: 2011-06-24  |  Tid: 16:55:41 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Midsommar!

Får väl försöka slänga ihop ett inlägg medans gumman sover. ;)

Midsommar idag och det känns som vilken dag som helst. Känns som en vanlig fredag. Men lite extra får man göra det så ikväll ska ja & älskling grilla gott kött & ta oss en cider/öl eller två. :) Till efterrätt blir det en äppelpaj med vaniljsås. :) Mumma! Och även jordgubbar och grädde. :)

Ja, mamma och gumman åkte iväg till stugan en sväng förut och hälsade på mormor & morfar. ♥

Igår tog jag, gumman och Marie en promenad ner till Familjecentralen. Ja hade tid på bvc klockan tio och Marie hade tid hos mvc klockan tio så de passade perfekt. :) Gumman vägde nu 7665 gram och var 66,3 cm. :) Hon hade inte gått upp så jättemycket men de gjorde inget för hon har ju lite babyhull. ;)

Va även i lite affärer efteråt och tog en varsin cola på Rio för där satt mamma och hennes kompis. :) Gick sen hem och käkade oså körde mamma mig till EuroCash så jag fick handla lite. :)

Gumman har förövrigt sovit ganska bra dom två senaste nätterna. :) Hon har fått sova bredvid mig och vilken skillnad!! Inatt vaknade hon bara två gånger och då gav jag henne flaskan oså somnade hon om. Sen gick vi itne upp förrän 06.50. :) Så nu får hon sova bredvid mig för det är bättre för oss alla. :)

Igår blev gumman sex månader. ♥ Min stora tjej. Snart kryper hon nog tror ja. :) Hon ställer sig upp på alla fyra och försöker ta sig framåt men än så länge så hasar hon sig bakåt. ;) Sitter själv gör hon oxå. Fast de har hon gjort ett tag. ;) Man får ju va lite beredd utifallatt men hon e så duktig så. :)

Annars har ja väl inte så mkt att skriva om. ;)

Ha en trevlig midsommarhelg!! :)


Datum: 2011-06-22  |  Tid: 06:57:13 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Trött!

Fy vilken jobbig natt! Gumman har vaknat typ var femte minut & gnällt så ja har vart tvungen att gunga på barnvagnen. & när ja precis hållt på & somnat om så har hon vaknat igen... Ja är som en zombie för tillfället! Åååhhh. De börjar verkligen ta på krafterna att inte få sova på nätterna. :/ Men vet inte vad ja ska göra för att hon ska sova bättre... Känns som ja prövat allt verkligen men inget funkar! :'( Hoppas verkligen att det vänder snart för ja kollapsar snart känns de som. :S Dock känns de som att de bara blir värre...

Idag blire de inte mycket gjort. Gumman är ju smådålig & jag är jättetrött så orkar inte göra något. Skulle behöva städa men de får helt enkelt se ut som ett bombnedslag! Orkar inte!

Hoppas ni har en bättre dag än mig!

Datum: 2011-06-21  |  Tid: 22:48:58 Allmänt  |   Kommentarer (0)

mitt hjärta!

Nu har ja fått bäddat ner gumman i barnvagnen för hon blev helt plötsligt jättesnorig. :( så hon Har vaknat flera gånger sen vi la henne och nu vägra hon både äta och sova. Så la henne i halvt sittläge så huvudet kom upp lite och till slut tog hon både flaskan och sen somna. Så får hoppas natten går någorlunda bra och att hon inte får feber. Lilla gumman. <3

Datum: 2011-06-21  |  Tid: 15:23:11 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Tråkigt...

Sitter framför teven & gumman somna precis om. Har verkligen jättetråkigt och kommer inte på något jag kan hitta på. :/ Lite segt...

Har iaf vart på förflyttningsteknik idag & efter det träffade jag Sara en sväng och lånade en cykelpump men det visades sig att jag måste nog ha nya slangar till däcken. Suck. Alltid ska det vara något. ^^

Igår kom Lollo hit och hämta mig och gumman oså åkte vi hem till Natta i Svanskog. :) Mycket trevligt! Drack kaffe och tjata oså. :) Va där till tre/halv fyra tror ja.

Åkte sen hem och tror inte jag gjorde så mycket mer. Va ganska trött för fick bara ca 3,5 timmars sömn natten innan. :/ Gumman krångla som bara den! Så va ganska trött!

Gick & la mig vid halv tio och då vakna gumman så gav henne flaskan. Sen runt lite efter elva så vakna hon igen och bara skrek. :S Vet inte riktigt vad det var me henne. :/ Så gjorde iordning en flaska me lite mat och la henne bredvid mig och då somnade hon. Sen har hon vaknat ett par gånger och var klarvaken klockan sex. :S Lite typiskt eftersom jag hade ställt klockan på sju. Men hon fick ligga bredvid mig i sängen en stund så jag kunde fortsätta blunda. ;)

Nu ska jag ringa Sara och tjata lite me henna. Fördriva tiden lite. ;)

Ha de bra!

Datum: 2011-06-19  |  Tid: 18:42:47 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Vyssan Lull Tassar

Idag har vi köpt Vyssan Lull Tassar till gummans säng. Så får hålla tummarna att dom funkar inatt. :) Har ställt hennes säng bredvid mig så jag bara ska kunna "gunga" på henne när hon vaknar inatt. ;)

Så håll tummarna! :)

Anja : Här har du info om va de är. ;) "Gungtassar som skruvas fast på spjälsängar av trä. Babyn kan lätt vaggas till sömns"



Datum: 2011-06-19  |  Tid: 07:56:57 Allmänt  |   Kommentarer (3)

Söndag.

Har precis plockat i diskmaskin & städat i köket. Även plockat upp gummans leksaker som har en tendens till att hamna lite överallt. ;)

Inatt har gumman vaknat varannan timme. Phew. Tolv, två, fyra, sex & slutligen sju då vi gick upp. Älskling ska till Vänersborg idag & då ska han även köpa ett par "Vyssan Lull Tassar". :) Har hört och läst att dom ska va jättebra när man har barn som nästan bara somnar i vagnen vilket vi har. Är nästan ingen idé & lägga henne i sängen för hon bara skriker. Så får hoppas dom funkar. :)

I fredags jobba ja som sagt. 13-21. Så gick & la mig nästan direkt ja kom hem. Upp på lördag vid tjugo i sex & gjorde mig iordning för & jobba en dag till. 6.45-16. Ja va ganska trött. ;) Men de gick bra. ^^

Hem efter jobbet & va svintrött! Gick ner till Marie på en kopp kaffe. Sen hem och käka mat. Blev grillat kött, ris & grönsaker. :) Mumma!

Va sen iväg & handla me Marie och sen satt ja vid datorn & la mig ganska tidigt.

Idag vet ja inte va ja ska göra. Älskling ska ju iväg till Vänersborg & här spöregnar de. :/ Men kanske får bli en promenad i regnet sen när gumman ska sova. :) Får se va ja känner för då. Haha.

Ha de bra!



Ni med barn, hur gamla var/är era barn när ni började/börjar jobba?

Datum: 2011-06-17  |  Tid: 09:06:49 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Fredag!

Fredag idag och denna veckan har gått riktigt fort! Kanske beror på att jag har haft så mycket att göra. Inte en dag ledig. ;)

Grått och mulet är det också. Men spelar inte så stor roll för mig då jag jobbar 13-21 sen. :)

Natta kom hit igår och sen kom även Lollo. :) Blev massa kaffe & tjat. ^^ Mamma kom sen hit & tog gumman så åkte jag iväg och fick delegering. Sen hem och sen körde mamma bort mig och gumman till Sara. :) Lollo va där också. :) Blev mer kaffe & tjat och jag var där ett par timmar. Sen kom älskling och Lars & hämta oss. Hem och käka mat me älskling och sen va jag & Marie ner till affären en sväng.

Inatt kunde jag inte somna förrän typ tolv/halv ett. :/ Vet inte vad de har blivit me mig. :S Extremt jobbigt då jag verkligen vill sova!! Gumman hann såklart vakna när jag höll på och somna också. Typiskt. Sen va hon vaken mellan typ halv två & tre/halv fyra. :( Så jäkla jobbigt!

Klockan sex gick jag & gumman upp idag. Hrm... Blir tidigare och tidigare känns de som. Men iaf. Gick upp & plocka i diskmaskinen och städa köket. Sen vid halv åtta la vi oss en sväng igen och sov i ca en halvtimme.

Och nu har jag precis dammsugit hela lägenheten. Ska plocka lite också snart. Sen får det bli en dusch innan jobbet. Hinner knappt träffa älskling idag. :( Han slutar jobba ett och jag börjar ett. Hehe. Men så är det ibland. ;)

Gumman ligger & ålar sig på golvet. ;) Fast bakåt då. Haha. Hon har inte riktigt lärt sig hur hon ska ta sig framåt. ;) Men de kommer de me. :)

Ha de bra!



Datum: 2011-06-16  |  Tid: 10:23:01 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Torsdag.

I Tisdags kväll tog vi en promenad ut till Tollebols Kvarn. :) Jätteskönt väder, dock blåste de lite väl mycket men allt kan inte va bra. ;) På vägen hem plockade jag en massa lupiner som jag tänkte ha hemma men det slutade med att mormor fick dom. ;)

Igår jobbade jag ju som sagt. Lika roligt som vanligt. :) Efter jobbet cykla jag hem & käka lite & sen cykla jag ner till bion & sålde biljetter. ^^ Hem efter de & käka en kebabtallrik. :) Sen gjorde vi inte så mycket mer.

Inattt kunde inte ja somna. :/ Tror ja somna vid ett kanske & sen vakna gumman vid fem & va klarvaken! :( Hon hade även vaknat ett par gånger innan ja somnade så jag la henne bredvid mig. Sen va hon vaken i lite mer än en timme, sov en timme & sen va hon vaken igen. Mina ögon gick i kors! Så mamma va snäll & kom hit & tog henne en timme så jag fick sova. :)

Snart kommer Natta hit på en kopp kaffe. :) Sen klockan två ska jag iväg och få delegering. Efter det vet ja inte vad som händer. Älskling ska ut & köra till Karlstad så vet inte riktigt när han kommer hem. Så jag & gumman får hitta på något själva. ;)

Ha de bra!


Datum: 2011-06-14  |  Tid: 16:09:04 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Tisdag.

Inatt sov gumman jättebra! Hon somna som vanligt igår runt åtta. Sen vakna hon i typ fem minuter & käka för att jag råkade väsnas lite för mycket.

Sen vakna hon inte förrän halv fyra inatt & käka lite. Sen när min klocka ringde halv åtta imorse så var jag riktigt chockad för gumman sov fortfarande! :O Hon hade alltså inte haft sin vanliga morgonrutin som hon alltid har, menar då att hon vaknar typ varje halvtimme från halv fem/fem & kan även va vaken en timme. Men inte idag inte. :) Typsikt att jag då hade en tid jag var tvungen att gå upp. Haha. ;)

Mamma kom runt kvart i åtta & så käka vi frukost & sen körde hon ner mig till stan eftersom det spöregnade. Mormor kom hit & tog gumman medans mamma körde iväg mig. Va alltså iväg på en introduktion för sommarjobbet.

Åkte sen hem & käka lite & sen har mamma vart här en sväng.

Snart kommer nog älskling hem också. Idag blir det nog inte mycket som händer. Jag är jättetrött & vet inte varför. Har vart mycket trött det senaste.. Får nog gå till läkaren snart & kolla upp vad det är me mig. Men men. De går väl över. ;)

Imorgon ska jag jobba. 9.30-16.30. :)

Ha de bra!



Datum: 2011-06-13  |  Tid: 22:03:58 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Illamående!

Usch. Mår illa som bara den. Vet inte vad det är. :S Har gjort det varje kväll i typ en vecka nu eller något. Är även yr emellanåt & de känns som hela världen gungar. :S Jätteläskigt! Trodde först att det var för att jag drack för mycket kaffe men så var inte fallet. Så ger det sig inte snart får jag gå till en läkare för det börjar bli jobbigt!

Och NEJ, jag är inte gravid. För många var det säkert en första tanke men det har jag redan kollat upp. Tack och lov!

Så frågan är vad det kan vara... :/ Men men. De löser sig nog det med.

Idag kom Elis & Marie på kaffe. Mycket trevligt! :) Sen va jag iväg och jobbade mellan 13.00 och 17.30. Under tiden så hade mamma gumman. :)

Nu på kvällen har vi vart nere hos mormor och morfar en snabbis och sen har vi badat gumman & nu ligger hon och sover. :)

CSI går på teven & ostbågarna ligger i skålen. ;) Jag tröttna ganska fort på de eftersom jag mår illa... :( Men fick en påse av mormor så va ju tvungen att smaka. ;)

Imorgon ska jag ner på en introduktion inför sommarjobbet. 8.30-12.00. Får hoppas de finns någon man känner. ;)

Ha de bra!


♥ Mitt FinFina Hjärta!

Datum: 2011-06-13  |  Tid: 07:19:53 Allmänt  |   Kommentarer (1)

God morgon!

Uppe me tuppen som vanligt. ;)  Gumman sitter i lära-gå-stolen & ja försöker vakna till liv. ^^

Inatt vakna gumman vid halv ett & spydde ner hela sig själv plus sängen. :/ Hon låg bredvid mig eftersom älskling inte e hemma. ;) De som va lite surt va att jag renbäddade sängen igår morse. XD Men de va bara & byta sängkläder. ;) Är alla möjliga färger i sängen känns det som nu. Haha.

Idag ska ja jobba. 13-17.30 så det är en kort tur. :) Mamma kommer hit & tar gumman då.

Ska ta mig lite frukost nu för magen börjar kurra. ^^

Ha en bra dag!


Gumman åt biffstroganoff igår. ;) ♥

Datum: 2011-06-12  |  Tid: 21:29:33 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Söndag.

Igår va älskling iväg & jobba igen. Ja & gumman va nere hos mormor & morfar en sväng fast ja blev så jäkla trött så gick hem & la mig. Då va även älskling hemma. :)

Sen greja vi lite här hemma med & flytta ut akvariet med malbebisar ut till vardagsrummet igen. Räkna dom häromdan & då kom ja upp i 47 st. ;) Så är minst så många iaf. ^^ De kryllar av dom. Haha.

Så städa & plocka vi lite oså & sen hoppa jag in i duschen. Cykla sen ner till stan för & hålla Sara sällskap på bion & sen kom Elis & då gick ja & Elis till XO. Ja köpte mig en cider & Elis köpte sig en öl oså satte vi oss ute & tjöta. :) Sen kom även Maria så de va trevligt. :) Satt där till ca tolv innan vi gick in. ;) Mötte då lite folk vi kände & stod & prata oså. Vid kvart i ett brumma vi hemåt. Ja hade ju cykel men den knödde vi in i bilen. :) Va en mycket trevlig kväll! :)

Blev iaf inte full & de va skönt! Drack bara en cider och en öl & sen delade ja & Elis på en öl innan vi åkte hem. Så de va skönt & slippa va bakfull idag! ;)

Gumman vakna ju såklart JÄTTE tidigt bara för att ja kom i säng så sent. :/ Typ halv sex & vägrade somna om. Sen sov hon typ fem minuter & vakna & höll på så. Så vid kvart över åtta kom min kära mor & hämta gumman så jag fick sova i ca två timmar & de va skönt!! Hade kunnat sova ett tag till men fick gå upp eftersom älsklings mamma skulle komma. :)

Snabbstädade lite & sen åkte älskling ut & övningskörde plus hämta upp hans mor & bror. :)

Vi fikade lite & sen tog vi en promenad till EuroCash. Va skönt & komma ut & de va jättevarmt! Men de e ju sommar. ;)

Käka sen lite mat när vi kom hem & sen tog ja en snabbdusch & sen kom Kattis & hennes mor & hämta mig oså åkte vi ut till Tösse. Kattis hade nämligen Aloe Vera party. Mycket trevligt. :)

Nu har gumman precis somnat & ja ska nog lägga mig tidigt ja me tror ja. ;) Tråkigt & sova själva men ja har ju gumman iaf. :)

Älskling kommer hem imorn kväll & ja ska jobba 13-17.30. Så mamma tar gumman då. :)

Ha de bra!


Datum: 2011-06-10  |  Tid: 20:57:37 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Hjärtat! <3

Gumman vill fortfarande inte riktigt ha välling men nu när det är blandat med ersättning så går det lite bättre iallafall. Hon somna precis nu men hon har inte ätit mycket mat tyvärr. :/ Så hon vaknar nog om en stund & ska ha mer. Får hoppas hon vänjer sig med vällingen snart och att det hjälper så hon börjar sova bättre.

Idag har ja inte gjort så mycket. Älskling va iväg & jobbade till ett och ja & gumman va me Sandra till Säffle en sväng. Sen har ja vart hos mormor & morfar en stund och nu på kvällen har Elis vart här & hälsat på. :)

Städade gjorde jag imorse också. ;) Skönt & göra det direkt man vaknar för då har man hela dagen kvar. ;)

Ha de bra!

Datum: 2011-06-10  |  Tid: 09:36:47 Allmänt  |   Kommentarer (4)

Svar.

Till anonym: Haha va? Jag har ALDRIG skrivit något om att min blogg inte är till för alla? Ja fattar väl själv att ALLA kan läsa den?! Annars hade ja väl lösenordskyddat den som ja t.o.m gjort ett par gånger då ja inte velat att alla ska kunnat läst. Men nu har jag VALT att ha den öppen så ja, jag vet att ALLA kan läsa den! & va menar du me "Kärlek rostar aldrig" Hrm...

HATAR när folk inte skriver namn... Löjligt!

Datum: 2011-06-09  |  Tid: 23:17:09 Allmänt  |   Kommentarer (1)

från mobilen

Vet inte om ja gör rätt nu men. ;) Gör iaf ett försök till å blogga från mobilen. Hehe Ligger iaf i sängen och ska sova nu. Gonatt!

Datum: 2011-06-09  |  Tid: 20:19:03 Allmänt  |   Kommentarer (4)

Välling...

Tack ni som skrev vilka ni är. ;) Tycker det va dåligt stil att inte mer våga säga vilka ni är. Suck. Men men...

Igår va Marie här ett par timmar. :) Va trevligt! Satt & tjöta oså. Gick sen me ner till henne en sväng & va även in till mormor & morfar & sa hej. :) På kvällen va ja Sandra nere på bion & sålde biljetter & efter de så handlade vi lite.

På kvällen va ja ner till Marie & kolla på Livet på BB & prata förlossningar. ;) Hehe.

Idag har ja vart nere hos Marie & Tomas på en kopp kaffe på morgonen. :) Gick sen till mormor & morfar & fick frukost & sen gick ja & gumman bort till Marie J & lilla Eliaz. :) Mycket trevligt. :) Va där ett par timmar & tjöta oså. :) Hem sen & käka lite mat & sen kom älskling hem.

Älskling e ute & kör bil & ja & gumman har vart nere hos mormor & morfar & grillat korv. :)

Har börjat försöka ge henne välling nu också (börja idag) vilket inte e särskilt populärt. ;) Har tänkt & börja ge henne det på kvällarna så kanske hon sover bättre. Men hon vill inte riktigt ta de. :( Totalvägrar! Tar lite ibland men så märker hon att de inte är ersättning & då vill hon inte ha. Tänkte inte ge henne ersättning först men gav upp till slut. Då fick hon lite & sen bytte ja flaska. Hon ville inte direkt äta men hon hade flaskan i mun iaf. Ska gå in & kolla snart om hon äter eller inte. Annars vaknar hon väl om en timme & är jättehungrig...

Regnar och åskar gör det hela tiden typ också. Börjar äntligen bli bättre luft nu iaf & inte sådär äckligt kvalmigt. Härligt!

Skattepengar ja... Kul för er alla som fått de nu & mindre kul för oss som inte får dom förrän i Augusti pga att skatteverket hade gjort något fel. Suck. Alltid lika kul när man väntar & planerar något & sen kommer inte pengarna... Dom som va sååååå välbehövliga nu! Vet inte riktigt hur vi ska lösa detta... Alltid ska de va något! Blir så irriterad!!

Gumman ligger & snarkar för fullt me flaskan i munnen. ;) Men inte har hon ätit något. Hrm... Då vaknar hon nog snart!

Jaja. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer... Min blogg är ju den tråkigaste som finns. Haha. Eller hur var de nu kära "anonym"? ;)

Ha de bra!


Datum: 2011-06-08  |  Tid: 09:11:18 Allmänt  |   Kommentarer (8)

Blogga i mobilen?

Försökte skriva ett inlägg från mobilen förut men de funka inte? Kunde skriva överskrift men inte här. :S Skumt!

Iallafall, tänkte än en gång försöka ta reda på vilka som läser bloggen. ^^

Så, Vem Är Du? :)

Datum: 2011-06-08  |  Tid: 07:17:14 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Trött.

Usch va trött jag är! Ögonen går i kors på mig! Blä...

Igår gick jag ju bredvid 7-16 & de gick lika bra som vanligt. Sara kom hit vid sex på morgonen och var snäll & tog gumman medans jag jobbade. :) Supersnällt!

Cykla direkt hem efter jobbet & satt & tjöta ett tag. :)

Sen satte älskling upp teven på väggen eftersom vi fick väggfästet vi beställt. :) Så nu sitter äntligen teven på väggen. ;) Måste bara komma på hur jag ska ha under teven. ;) Får va som det är så länge.


Somnade jättesent igår så idag är ja jättetrött eftersom gumman fortfarande krånglar på natten... Vaknar halv två, fyra, halv fem, & sen runt sex/sju. Suck. Börjar bli jobbigt känner jag! Hoppas verkligen att det går över snart! Tar på kroppen både fysiskt & psykiskt nu när jag jobbar. :/

Får ta mig något att äta nu.

Ha det bra!

Datum: 2011-06-06  |  Tid: 21:27:12 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Åska & jobb.

Precis käkat lite kvällsmat & ska snart lägga mig. Upp sex till morgonen för & gå bredvid 7-16. Phew. Kommer va helt död imorgon! Speciellt om gumman ska fortsätta vakna halv fem på morgonen. :S

Åskar som f*n gör de också. Och jag som är rädd för åskan. :S Usch! Men ja har ju mina älsklingar iaf. :)

Kolla lite på tv & sen blir det sängen.

Ha det bra!


Datum: 2011-06-05  |  Tid: 23:01:06 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Söndag.

Inte blivit att ja uppdaterat något under helgen. ;) Vart så härligt väder!

Igår åkte ja, mormor, moster Marina & kusin Sarah till Näl & hälsade på älskade morfar. <3

När vi kom hem så gick ja direkt till Marie & Tomas där älskling & gumman va. :) Så blev lite grillning & tjöt som vanligt. ;) Gumman blev jättegnällig & vägra sova i vagnen så ja & hon gick hem. Tror de va för varmt för henne. :/

Just de, i fredags så badade gumman & Alvin i Alvin´s pool. :) Gud va härligt. :)

Idag har ja, älskling & gumman vart i stugan hela dan. ^^ Älskling har klippt lite gräs mm & ja & gumman har låge på gräsmattan & lekt. ;) Nu har ja även vart nere hos Marie & tjötat men fick gå hem för gumman vakna & skrek & då e de bara ja som duger. Så precis när ja kom hem så spydde hon. :/ Lilla gumman. ♥ Ja & Marie kom på att hon antagligen e inne i en sån preiod där hon har separationsångest. För inatt vet ja inte hur många gånger hon har vaknat. Minst en gång i timmen. Phew. Men de räckte att ja trösta henne lite så somna hon om sen.

Fick även ställa in hennes säng i vårat sovrum igen för de blir jättevarmt inne hos henne. :/ Får köpa en fläkt på fot eller något så de blir lite cirkulation i rummet. ( & nej, ja tänker inte ha så att de blåser på henne )

Nu ska ja snart sova, så fort gumman behagar att somna om. ;) Imorn ska ja gå bredvid. 13-21. Så blir en lång dag imorn. ^^ Men men.

Ha de bra!



Datum: 2011-06-03  |  Tid: 10:43:56 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Fredag...

Natten va ganska bra men dock vakna gumman vid fem. Pheew. Vid sex somna hon om & sov till halv åtta ungefär. Tror hon sov för mkt på dan igår så idag blir de inte lika mkt.. Får testa mig fram om vad som e bäst för henne. :)

Nu har hon precis sovit en stund & ja har duschat. ;) Innan de så dammsög ja & plockade lite. Skönt & ha de gjort! Natta e på väg hit nu på en kopp kaffe. :D Trevligt! Sen får vi se va de blir mer idag. :) Blir nog inget Näl utan de kanske blir imorn ist. ♥

Får nog bli lite grillning idag eftersom de e så fint väder. :)

Ha en bra dag! :)


Datum: 2011-06-02  |  Tid: 17:50:35 Allmänt  |   Kommentarer (3)

Torsdag.

Idag har gumman sovit bra på dan. :) Inte så länge åt gången men ändå tillräckligt. Så får se hur hon sover inatt. :)

Gnällig har hon vart i stort sett hela dan även om hon har sovit bra så nu har vi konstaterat att de måste vara tänder på gång. Hoppas den/dom kommer fram snart så de går över. Kan inte va kul för henne. :/

Har inte gjort så himla mkt idag. Ja & gumman va ner till Marie & Tomas imorse på en kopp kaffe oså har vi vart nere hos mormor & fått oss en glass. ;) Va riktigt gött & sitta ute hos dom för de va vindstilla. :)

Älskling e ute & övningskör me far sin nu & gumman sover. :) Har fått tagit upp vagnen som hon får sova i på dagarna för annars sover hon knappt nånting alls & de blir bara en ond cirkel. Nu skulle man haft en lägenhet utan trapp. ;)

Imorn ska älskling jobba & ja, gumman, mormor & Lillemor kanske ska åka till Näl & hälsa på min morfar som inte e bra alls. :( Hoppas allt löser sig! ♥

Ha de bra!


Datum: 2011-06-01  |  Tid: 22:25:03 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Kommentarer...

Mycket kommentarer och mycket olika åsikter. Tacksam för alla svar. :)

Tror att jag kör på att ja ska göra ett "schema" på dan så hon får lite fasta rutiner. Ska tydligen vara bra. ;) Sen får jag fortsätta ge henne mat på natten om hon vill och hoppas på att hon slutar äta på natten självmant. Dom nätterna som är jobbiga är när hon vaknar upp mot 6-8 gånger per natt. Då kommer jag in i dessa tankar om hur jag ska få henne att sluta äta på natten... Men det är väl så när man har småbarn antar jag. ;)

Så får vi hålla tummarna om att natten går bra. ;)

Låter detta bra tycker ni? Det tycker ja!

Datum: 2011-06-01  |  Tid: 20:12:15 Allmänt  |   Kommentarer (16)

Fika!

Idag har ja & gumman vart nere på stan & fikat me Sara & Sofie. :) Va trevligt!

På vägen hem började gumman bli gnällig & de varade i sisådär fyra timmar eller ngt. :S Hon va trött men vägrade sova. Hon sov ju som sagt inge bra alls inatt & imorse sov hon kanske en halvtimme & sen kanske tjugo minuter på stan. Sen har hon totalvägrat. :S Så har vart en väldigt jobbig dag oxå. :/ Jo, hon sov faktiskt typ tjugo minuter hemma oxå... Va väldigt skönt när älskling kom hem klockan fem kan ja ju säga!

Hade tänkt & börja me "Anna Wahlgren" metoden idag men ja testa i kanske fem sekunder & de kändes verkligen inte bra! Usch vilken hemsk metod! Fattar inte hur föräldrar klarar av den. :/ Usch. Så den gav ja upp ganska snabbt!

Bada henne iaf förut & sen fick hon lite mat & sen la ja henne i sängen & gav henne flaskan, sjöng lite för henne & sen somna hon. :) Så får fortsätta me de att hon inte får mat på natten helt enkelt. Ja får fortsätta kämpa... Lägger hon sig halv åtta/åtta så ska hon klara sig till sju me mat. Kan andra bebisar så kan väl hon? Ja får tänka så iaf. Eller e de ngn som har ngt annat förslag eller åsikter?

Läste precis lite olika tips på nätet om detta. Ett tips va att när hon vaknar på natten & vill ha mat så ska man ha vatten i flaskan istället. Till slut "fattar" hon att de inte kommer mat & slutar då att vakna. Ett annat tips va att när vi lägger henne såhär tidigt (mellan 19-20) så kan man ge henne en flaska mat innan vi går & lägger oss (även om hon sover.) Vet inte riktigt om eller vilken ja ska pröva först isf. Tror de får bli de me vatten. Men blir inte blöjan ganska full då? :S Vi får testa...

Imorn e iaf älskling ledig & de ska bli såååå skönt! :)

Ha de bra!



Ni som har barn som sover hela natten, vilka tider? Hur många timmar? Får dom ngt nattmål? Jättetacksam för svar! :)

Datum: 2011-06-01  |  Tid: 07:16:45 Allmänt  |   Kommentarer (4)

Suck!

Vilken jobbig natt!! :(

Gumman har vaknat typ sex gånger eller något. :S De längsta ja fått sova e mellan typ halv tre & halv sex. :( Fattar inte hur hon har kunnat sova så dåligt när hon knappt sov EN TIMME på dan igår. :S Hon borde ju ha sovit hela natten tycker ja... Men nej då... Så nu sitter vi här. Ja framför datorn, trött & irriterad. Gumman sitter i lära-gå-stolen, pigg & glad. Hur går de till?

Känns som att de aldrig kommer ändra sig me hennes sovtider... Har faan kämpat me de i en månad eller ngt känns de som & de känns faan inte som de e ngn framgång... :/

Ja blir AVUNDSJUK när ja läser på facebook eller någons blogg när dom skriver att deras barn som t.o.m kanske e flera månader yngre än Hailey & sover heeeeela nätterna! Varför kan inte ja få ha de så bra?

Åååååhhhhh, idag e ingen bra dag!!