Datum: 2011-07-25  |  Tid: 20:29:40 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Måndag kväll.

Får försöka mig på ett inlägg. ^^ Blivit lite dåligt med det det senaste...

Sara var ju som sagt här i fredags. :) Satt & tjöta och drack kaffe oså. :) Mycket trevligt! Sen kom även Kattis hit i samma veva som Sara åkte. ^^ Blev mer kaffe & mer tjöt. ;) Efter det så tog jag och Marie en liten kopp kaffe och sen även en liten promenad. :) Gick sen hem och käka & sen va det nog inte så mycket mer.

Lördagen sov jag två timmar mellan nio och elva. Sen hoppa jag in i duschen & käkade sen lite och sen åkte jag till jobbet. 13-21. Hem sen & tog de lugnt.

Söndagen var jag nere hos Marie och Tomas ett par timmar. Sen kom Emelie oså käka vi mat och dippa sen grönsaker och chips. Kolla även på den nya Tranformers filmen. :) (dåligt kvalité men de dög) och filmen var jättebra. :) På kvällen var jag ner till Marie och färgade hennes hår & sen hem och la mig.

Upp sex imorse och iväg & jobbade 7-14. Cykla sen hem & mamma körde mig så jag fick köpa en cykelbarnstol och även handla lite på EuroCash. :) Älskling var till Karlstad idag och köpte en cykelhjälm till gumman, nya cykeldäck till mig, fiskegrejer och två hyllor att ha akvariena på. :) Har fått ett till nu så nu är det akvarium överallt. Haha. ;) Så idag har vi grejat en del här hemma med det och det ser ut som ett bombnedslag. :S De får älskling fixa imorgon när jag jobbar. ^^

Gumman har även börjat krypa. :D Det gjorde hon i fredags första gången. :) Så nu går det bara fortare och fortare. ;) Lilla gumman. ♥ I förrgår den 23e blev hon 7 månader. ♥

Imorgon är det som sagt jobb igen, 6.45-16. Har även fått förlängt tre veckor så det är skönt. :) Får passa på att jobba medans mamma har semester och jag har barnvakt. :) Nu har även älskling semester två veckor så det är skönt. :)

Åkte en snabbis till Jysk förut och köpte en rosa sänghimmel till gumman också som jag hoppas vi får upp snart. ;)

Ha de bra!

Någon som vet hur man lägger upp filmklipp på bloggen? Vill lägga upp ett när gumman kryper. ♥

Datum: 2011-07-22  |  Tid: 20:54:55 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Barnvagn.

Är så trött och irriterad på våran barnvagn!! För det första så är det inte fullt liggläge och det är ju värdelöst när man har ett barn som vill ligga på mage. För de andra så är sittdelen så "låg" så hennes huvud sticker snart upp över ryggstödskanten. :S Blir galen!!!!

Datum: 2011-07-22  |  Tid: 09:24:52 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Fredag.

Idag gick ja & gumman inte upp förrän tjugo i åtta. :D Härligt! Hon vakna ett par gånger mellan fem & halv sex, sen somna hon om. Så vakna hon igen när Tommy va uppe så då sa ja till honom att han skulle ta me flaskan, kaninen och gumman & lägga henne bredvid mig. Då låg hon & va vaken medans ja halvsov i typ en timme, sen somna hon om oså gick vi upp vid tjugo i åtta. :)

Nu har ja & gumman precis käkat frukost. :) Innan de gjorde vi en sockerkaka & diska lite. ^^ Snart kommer Sara hit & ska umgås med oss idag. :)

Tråkigt väder är det också. Dumma regn. Insåg förut att de faktiskt är slutet på Juli och därmed typ slutet på sommaren. Hrm... Hur har det kunnat gått så fort? Imorgon är gumman redan sju månader. :S Går alldeles för fort!!

Igår va ja nere hos Marie och Tomas på kaffe och smörgås. :) Satt där en stund sen åkte vi ner till familjecentralen. :) Gumman vägde 7900 gram och var 68.5 cm lång. :)

Va sen hemma och på kvällen tog ja, älskling och gumman en promenad till stan. Träffade även Sara en sväng. :) Gjorde sen inte så mycket när vi kom hem.

Ha de bra!

Datum: 2011-07-21  |  Tid: 08:38:48 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Trött!

Gumman vaknade 04.15 & va jättepigg. La henne bredvid mig så fick hon greja för sig själv. Kvart över fem somna hon om & vakna kvart i sex. :/ Ja hade ställt klockan på sex så de va lite surt. Gick upp & ringde till mamma som skulle ha gumman över dagen medans jag jobba. Men då hade hon blivit mycket sjukare igen. :( Så fick ringa till jobbet. Tredje gången jag ringde svarade dom. Trodde nästan jag skulle få cykla dit eftersom jag inte fick tag på någon men till slut så.

Inte så jättekul & va hemma från jobbet idag igen men har verkligen ingen som kan passa henne. :) Det är de värsta när man börjar jobba när dom är så små. Om inte pappan går hemma istället då men så är det inte. ^^

Nu har vi precis gått upp igen. La oss & sov en halvtimme. ♥

Ska ner till Marie och Tomas om en stund och dricka kaffe. ^^ Känner att jag måste ha det för att vakna till liv & ja har inget hemma. :( Får iväg & köpa de sen.

Ska till bvc 16.30 idag också. Hade först tid 10.00 men eftersom jag egentligen skulle ha jobbat så fick jag ändra tiden. Ska bli spännande att se hur mycket gumman har växt. :)

Vad ska ni göra idag?


Datum: 2011-07-19  |  Tid: 16:19:29 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Gumman! <3

Jobbat 6.45-15.45 idag. Så sitter & käkar & väntar på gumman. ♥ Marina (moster) har henne just nu så väntar på att hon ska komma hem. :) Sen får det bli en promenad till stan. Barnbidraget kom nämligen idag. ;) Vet inte om försäkringskassan tycker extra mycket om mig eller vad det är. Typ tredje gången vi får pengarna den 19e istället för den 20e. ;) Uppskattas! ^^

Gumman sov i sitt rum inatt och hon sov likadant som hon brukar göra. :) Så de va skönt! Fast hon vakna ju inte till när älskling skulle gå upp som hon brukar göra så de va ju positivt. ;)

Ha de bra!

Datum: 2011-07-18  |  Tid: 09:39:04 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Hemma.

Skulle egentligen jobbat delad tur idag men mamma är sjuk så får va hemma. Fast älskling slutar lite tidigare så jag kan jobba kvällen iaf. Fanns INGEN som kunde hoppa in idag så har lite dåligt samvete när dom får vara bara tre stycken nu på dan. :S Men så är det. Kan inte göra något åt det. :(

Igår va jag och gumman ner till Marie en sväng. :) Satt och tjata oså. ;) Gick sen hem & käka lite & sen städade vi. Eller vi & vi. Jag! Haha. Till kvällsmat gjorde vi hemmagjorda piroger. :) Mumma!

Idag vet jag inte riktigt vad det blir förutom jobb ikväll. Gumman sitter i läragåstolen och jag sitter här. ;) Ställde in hennes säng i hennes rum förut för att se om hon sover längre på morgonen då. Kan va att hon vaknar när vi vaknar av alarmet. Så får se.

Trött är jag också. La precis gumman med flaskan men hon somnar säkert inte bara för att jag är trött. Haha. Lite jobbigt dock att hon bara sover 20/30 minuter varje gång hon sover. :S Ca tre gånger om dagen. Ibland fyra. Hur sover era barn på dagen?

Ha de bra!


Datum: 2011-07-16  |  Tid: 19:48:33 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Lördag.

I torsdags tog ja & Marie en liten promenad med barnen. :) Gumman somna så gott i vagnen. :) Satt sen utanför Marie & tjata oså. :) Hem sen & käka mat och efter det körde mamma mig till EuroCash & där mötte jag upp Marie och Noah. :) Åkte sen hem och gjorde nog inte så mycket. ^^

Igår jobbade jag delad tur. Phew. Började klockan 7 och slutade 13. Åkte då me mamma och gumman till Säffle för & hämta älskling. Sen hem en sväng och sen tillbaka till jobbet för & jobba 16-21. Direkt hem & satt vid datorn och plockade sen lite & sen blev de sängen.

Idag har jag också jobbat. 6.45-16. Cyklade direkt hem efter jobbet. Sen åkte älskling iväg och klippte gräs så jag och gumman satt och lekte. :) Började sen me maten och då kom älskling hem. :) Så käka lite & sen har gumman badat och nu sover hon. :)

Kom underfund med det idag att det bara är onödigt att "bråka" med gumman om att hon ska somna senare. Hon vaknar lika tidigt på morgonen ändå. Hon har fått de från mig, ja va likadan när ja va liten. ;) Så känner att jag lika gärna kan lägga henne tidigt så får vi lite egentid också. :)

Så nu blir det snart film och mys me älskling. :)

Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Så får se hur mycket uppdatering de blir. ^^

Ha de bra!


Min cooling! <3

Datum: 2011-07-14  |  Tid: 07:38:33 Allmänt  |   Kommentarer (1)

Tråkigt...

Tråkigt att uppdatera bloggen när ingen kommenterar... Därför blir de inte lika mycket uppdatering nu!

Har jag gjort under veckan då? Igår jobbade jag 7-16. Cykla sen hem & sen ner till Balder och tog bort stygnen. De gjorde ont!! :( Åkte sen hem & gick ner till Marie en sväng och satt & tjöta. :) Sen kolla ja & älskling på film men orka inte kolla klart på hela för ja va trött. Haha. ;)

I tisdags gjorde ja inte mycket. Städade lite. Mamma va även här och tog gumman en stund så ja fick sova. Vet inte va de va me mig för ja va trött hela dan. :S Hämtade även hem grodorna så nu har vi dom igen. :) På eftermiddagen när älskling kom hem gick ja bort till Sandra på kaffe och tårta. :) Gumman fick stanna hemma eftersom hon hade varit jättegnällig ett par timmar så ja behövde va lite "själv." ;) På kvällen gick ja & gumman ner till Marie en sväng & sen tog ja och älskling en promenad ner till stan.Trodde gumman skulle somna direkt men hon höll sig vaken. ;) Dock va inte hemvägen så rolig... Först spydde gumman så fick stå & tvätta rent vagnen me våtservetter. Sen när vi va i backen innan Jehovas så börjar de spöregna!! De FORSADE ner. :S Så höll de på heeeela vägen hem! Tur vi hade me regnskyddet till barnvagnen iaf. Men ja & älskling va inte lite blöta! Ja gick i tofflor utan strumpor som vanligt så plåstrena åkte av tårna så trodde ja skulle få infektion men tror ja klarat mig... När vi äntligen kom hem tog ja en dusch & sen kolla vi på tv.

Gumman har somnat "sent" nu två kvällar i rad. I förrgår somna hon runt nio tror ja. Nästan precis utanför hemma. ;) Så va hon vaken en stund & somna sen om igen. Då vakna hon vid sex igår morse. Igår kväll la vi henne vid halv nio men tog en stund innan hon somna. Så kanske kvart i nio. Idag vakna hon klockan sex & då la ja henne bredvid mig så låg hon & greja en stund & sen somna hon om. Så idag gick vi upp tio över sju. :) Ska hålla henne vaken ett tag nu innan hon får sova så kanske hon sover längre än en halvtimme som hon brukar göra. ;) Men får se hur de går. XD

Idag vet ja inte va ja ska göra. Får se va vi hittar på. :)

Har vaknat två dagar nu & inte hört något på mitt vänster öra. :( Jäkla förkylning. :(

Ha de bra!



Datum: 2011-07-10  |  Tid: 15:40:24 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Äntligen!

Idag kommer mina älsklingar hem. :) Wiiie! Vad jag har saknat dom!

Idag har jag inte gjort så mycket. Va iväg till EuroCash en sväng & köpte lite bröd och mjölk och sen har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. ;)

Har såååå mycket tvätt! Nytvättat alltså som hänger på tork. ;) Tvätta tre fullproppade maskiner med kläder igår & idag har jag tvättat sängkläder. Phew.

Idag har de värkt lite mer i mina tår: :( Så fick ringa jobbet och säga att jag inte kan jobba imorgon och på tisdag. :( Men på onsdag SKA jag dit!! Då borde det vara bra tycker jag. Känns så dumt och jobbigt att man måste va sjuk från jobbet när man äntligen har ett. :/ Men tur att de inte är längre iaf. En kväll och tre dagsturer blir de "bara".

Emelie kommer hit sen också. :) Köpte taco bröd förut också så tänkte att vi skulle äta det ikväll. ;) Jag har inte ätit någon speciell mat så nu under helgen förutom igår när jag blev bjuden på mat hos Marie och Tomas. :) <3 Mitt andra hem. Haha. ;) Men ikväll blir det mys. :)

Ha de bra!


Datum: 2011-07-09  |  Tid: 20:12:50 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Lördag!

Har varit jäkligt dålig på att uppdatera. Har inte vart några bra dagar... Men nu ska ja försöka slänga ihop ett inlägg. ;)

I onsdags jobba jag ju till klockan ett. Cykla hem direkt och tog en dusch och sen åkte ja & mamma ner till Balder. Opererade ju mina stackars tår. AJAJAJAJAJ va ont det gjorde! Fy faan säger ja bara! Bedövningssprutorna va värst! Jättetjock spruta va de. :( Bara forsa blod från ena tån. :S Sen fick dom även sy två stygn på båda tårna och de kändes kan ja tala om! Usch! Få aldrig nageltrång, ja varnar er! Tänker då aldrig ja ha igen för de va nästan värre än en förlossning!! Usch fy & blä!

Så dom senaste dagarna har jag haft ont och inte kunnat gå så bra. :( Nu kan jag gå ganska bra men går jag för länge och inte tårna får ligga högt upp så har jag jätteont sen. :/ Igår va ja nere på stan me Sara i någon timme och sen när jag kom hem fick jag ligga med fötterna uppe på ryggstödet i två timmar innan smärtan släppte. :'( Inte kul alls!

Skulle egentligen jobba imorgon men fick ringa och säga att jag inte kan... :( Typiskt!!

Annars har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Har vart mycket nere hos Marie & Tomas och gosat me lilla Noah. ♥

Älskling och gumman åkte till Frändefors igår och kommer hem imorgon. Känns konstigt utan gumman. :( Men skönt att få sova lite oxå. ;) Dom är hos älsklings mamma och hälsar på så kan va roligt för honom & va "själv" me gumman lite oxå. :) Ja skulle egentligen åkt me men vi kom fram till att jag kunde stanna hemma och vila upp mig lite. :)

Diddi skulle komma hit ikväll så ska jag ta någon öl. Bara sitta och tjata och ha trevligt. :) Ska inte ut ngnstans eftersom mina tår inte tillåter de så ska bara sitta hemma. :)

Har även Spike här inatt för mamma skulle sova hos Krister så då har jag honom. :)

Ha de bra!


Vad gör ni under helgen? =)

Datum: 2011-07-05  |  Tid: 21:12:20 Allmänt  |   Kommentarer (4)

Gå ner i vikt.

Nu är jag inne på detta igen. Jag MÅSTE gå ner i vikt nu! Det är helt sjukt vad lat man blir!! Men nu får det vara nog!

Frågan är bara HUR jag ska göra för att jag inte ska lägga av direkt. Alltså, en promenad om dagen borde ju inte vara så svårt men tyvärr så är jag äckligt lat! Så ja får ju skylla mig själv... Får försöka tvinga mig själv!

Oså är det detta med maten. Varför ska det vara så svårt att bara äta mindre???? "men bara denna gången, det är ju så gott!" Så tänker jag ungefär varje gång. Hrm...

Enligt BMI så är jag överviktig på gränsen till fetma. Känns bra? Eller inte!

Har ju försökt med sån måltidsersättning men det är ju så fruktansvärt äckligt. :S Så mindre mat & mera motion borde väl inte vara så svårt? Eller? VARFÖR GÖR JAG DÅ INTE BARA DET????

Nästan så man skulle ha bloggen som en "viktnedgångsblogg", bara för att ja kanske "pushar" mig själv mera då? Kanske vore något... Fast samtidigt kanske jag inte vill att alla ska läsa om min vikt mm. Hrm... Lösenordsskydda den skulle ju gå... Värt att tänka på! Väga mig en gång i veckan mm...

Fast då får jag börja med det om en vecka eller något eftersom jag ska operera mina tår imorgon så kommer jag inte kunna gå på ett par dagar så kan ju va lite svårt att börja då...

Vad tycker ni?



Har vart nere hos Marie och Tomas och träffat söta Noah idag. ♥ Gumman blev helt plötsligt jättestor. Haha. ;) Tänk att hon har varit ungefär så liten. Herregud.! Men så söt han va. :) Vi allihopa tog en promenad bort till Capri och tog oss en glass. Riktigt mysigt. :) Trodde gumman skulle somna i vagnen men de gjorde hon inte. :) Hon va så pigg och glad ända tills vi kom hem. :) Så kvällspromenader är nog något att satsa på. ;)

Nu sover hon så gott och har snart gjort det en timme. :) Jag ska lägga mig tidigt också eftersom jag ska upp sex imorgon för att jobba 7 -13. Sen klockan två ska ja operera tårna. :( Tur att jag är ledig fram tills på söndag kväll så jag slipper sjukskriva mig.

På fredag åker ja, gumman och älskling till Frändefors till älsklings mor. :) Ska va där tills på söndag. :) Så får hoppas att jag kan gå lite iaf! Ska även hälsa på min farmor har ja tänkt om hon är hemma. :)

Ha de bra!

Datum: 2011-07-04  |  Tid: 07:33:42 Allmänt  |   Kommentarer (0)

Sova.

Gumman har sovit jättebra nu i två nätter. *peppar peppar*

I lördags la ja henne vid halv åtta och hon vakna vid halv sju på morgonen. :) Även en gång under natten och fick mat. ;)

Igår la ja henne vid åtta och idag vakna hon sju. :) En gång inatt också och fick mat som vanligt. ;) Hon vakna även till lite när älskling gick upp men hon somna om. :)

Så nu verkar det som att det äntligen har vänt!!

Ikväll ska jag försöka lägga henne vid halv nio så får vi se om hon vaknar halv åtta imorn. ;) Dock ska jag upp sex eftersom ja ska jobba. ;)

I lördags va ju Sara och Tony här och vi grillade. :) Hade jätte trevligt och tror att dom åkte lite efter halv tolv. :) Då blev de sängen.

Igår gjorde vi inte så mkt. Va bara hemme hela dan...

Idag ska jag jobba 16-21 och imorgon och på onsdag 7-13.

På onsdag klockan två ska ja operera mina tånaglar. Dom ska ja bort halva nageln på båda stortårna. :S JÄTTEKUL!! Eller inte. Men får se det som så att det blir ju bättre av de. Så hoppas det inte gör för ont!

Inatt har jag drömt att två av mina kompisar var gravida. Ja hade tjatat på dom jättelänge om att dom skulle bli de men dom blev aldrig de. Sen fick ja reda på att båda va typ i vecka 29 utan att ha sagt något. Haha. Så Sara och Lollo, ni måste berätta för mig den dagen ni ska ha barn. Hahahahahaa. ;)

Nä, nu ska ja och gumman snart äta frukost. ;)

Ha de bra!

Datum: 2011-07-02  |  Tid: 16:26:34 Allmänt  |   Kommentarer (2)

Städat!

Idag vaknade gumman halv fem och vägrade somna om. :S Vet inte varför och det var jättejobbigt! Ja somna tom golvet en gång och sen när Tommy äntligen kom upp så somna ja när jag satt vid köksbordet. Haha. Så fick sova tre timmar sen och de va skönt. Men kändes som jag skulle kunna ha sovit hela dan. ;)

Gick sen upp städade hela lägenheten. Phew. Dammsugit, skurat, tvättar tredje maskinen just nu, plockat i diskmaskin, storstädat i badrummet. Ja de va väl allt tror ja. ^^

Gumman ligger i sängen nu och äter välling så hon somnar nog snart. :) Jag ska ta och hoppa in i duschen och ikväll kommer Sara och Tony hit oså ska vi grilla. Ska bli kul. :) Får hoppas att de inte börjar störtregna och åska som det gjorde förut bara. ;)

Är så jäkla sugen på & skaffa en kökssoffa! Har så mycket grejer överallt som ja inte vet vart ja ska lägga så då hade de vart perfekt. XD Men vi får väl se om man hittar någon billig i närheten. Hoppas hoppas! ^^

Nä får ta & duscha nu för ska hämta ett bord hos mormor och morfar sen som vi ska låna ikväll. ^^

Ha de bra!